Er was eens… een blogger

Oh wat ben ik hier slecht in.. Ik dacht weer enthousiast aan het bloggen geslagen te zijn, maar dat valt even vies tegen. Sinds mijn stage begonnen is zit ik naar mijn idee wel genoeg achter zo’n scherm en wil ik thuis eigenlijk niet altijd weer mijn laptop erbij pakken. Maar volgens mij heb ik wel weer even wat leuke dingetjes die ik wil laten zien.

Het zal niet verbazen, maar uiteraard werden er weer kaartjes gemaakt. Het begint bijna iets wekelijks te worden ondertussen en daar ben ik alleen maar heel erg blij mee, want ik vind het zo heerlijk om te doen.

Aron en ik hadden al een poosje geleden kaartjes voor de musical Fiddler on the Roof besteld en nu was het eindelijk zover. We zaten met onze snotterds bijna vooraan. Heel erg gaaf! Aron had de film al gezien, dus die wist een beetje wat ‘ie kon verwachten. Ik daarentegen niet, de film schijn ook 3 uur te duren dus of ik daar op zit te wachten weet ik ook nog niet. De musical was in ieder geval heel tof en steengoed.

Pasen zat er weer aan te komen! Op stage was ik bezig met een poster voor een paasbrunch en na het zien van heel veel paaseieren werd ik een klein beetje enthousiast. Nog dezelfde week zat ik zelf eieren uit te blazen en ze onder te kliederen. Ook begon één van onze ganzen die week ineens eieren te leggen, alsof ze wist dat ik een groot ei nodig had voor een cactus. Ondertussen heeft ze een nestje gebouwd en zit ze daar regelmatig op eieren te chillen, dus wie weet hebben we binnenkort mini-gansjes.

Ik las het verhaal van Jona!

Bij Pasen komt.. Lente! Het begint weer heerlijk weer te worden om te geocachen en dat hebben we dan ook zeker wel weer gedaan. We besloten een hele toeristische route te nemen over het Rutbeek, wat niet helemaal de bedoeling was, maar we hebben er wel weer even tien bij gevonden!

Niet alleen Thomas Acda van Fiddler on the Roof stond op het podium, maar ook mijn lieve vriendin Leonie stond weer te shinen. En wat was ze goed, heel erg trots op haar!

En tot slot drink ik tegenwoordig erg graag koffie met de Koning uit deze erg toffe beker van Zijlacht die ik van Aron kreeg. Heerlijk om je dag daar even mee te beginnen.

Ik denk dat dat het wel zo’n beetje was allemaal. De laatste weken was ik gewoon vooral heel erg aan het wennen aan stage, maar dat gaat onderhand best goed geloof ik.

Liefs,

Nienke

Een reactie op “Er was eens… een blogger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.