Laatste schoolweek

Jaaa, dat was ‘m dan. Mijn laatste schoolweek dit jaar. Vanaf komende maandag ben ik te vinden op mijn stage. Het was een beetje een chaotische en drukke week, maar ondertussen is alles gepresenteerd en ingeleverd. Even een momentje om te bloggen dus.

Processed with VSCO with a5 preset

Ik eindigde vorige week (dus eigenlijk speel ik een beetje vals, als het gaat om een weekoverzichtje schrijven) met veel voedsel. Waaronder deze hele fijne cupcake. Hier in Enschede zit namelijk een mega leuke cupcakewinkel; Nienke’s (hoe kan ik dat nou niet leuk vinden?) Ik had mijn vriend Aron al eens gezegd dat we daar een keertje samen langs moesten gaan en toen ik er ineens zo veel zin in gekregen had, was het moment eindelijk daar! We kozen ervoor om half-half te doen. Hij nam een halve red velvetcupcake en ik een halve Tony Chocolonelycupcake, waarnaar we wisselden. We waren het er unaniem over eens dat we enorm fan zijn geworden van de Tony Chocolonely! Zeker een hele dikke aanrader.

IMG_4297

Laten we dan nu wel gaan beginnen bij het echte begin van deze week. Afgelopen zondag waren we te vinden op/langs het voetbalveld en ik dacht weer eens een creatieve foto te maken… Creatief is ‘ie zeker geworden. Hoe Tim in zo’n snelle tijd van helemaal links op de foto, een heel aantal keer beland is rechts op de foto is een grappig beeld geworden.

IMG_4301

Nadat ik dinsdag te laat kwam voor een presentatie heb ik er niet meer aan gedacht om nog eventjes een foto te maken, maar gelukkig stond de tweede presentatie al weer gepland op dinsdag. Voor mijn reisbureau (waar ik het in de vorige blogpost over had) namelijk. De dagen ervoor was ik een paar keer langs geweest bij de drukker, wat niet echt mee zat allemaal, maar uiteindelijk was alles gedrukt, was ik klaar voor mijn eindpresentatie en heb ik dit projectje mogen afsluiten met een 8.6!

IMG_4302

Ook kwam ik op een ander leuk idee en dat bleek helemaal mogelijk te zijn. Het lijkt me namelijk leuk om mijn eigen handschrift te kunnen gebruiken bij het ontwerpen van dingen. Na letterlijk een minuutje googlen had ik een site gevonden die dit mogelijk maakte en binnen 10 minuten had ik mijn handschrift omgezet in een lettertype!

IMG_4337

Tussen de schooldingen door, werden er deze week ook nog een hele bult kaartjes gemaakt. Allemaal mag ik ze nog niet laten zien, omdat ze nog bij de ontvangers moet aankomen, dus ik bewaar de foto’s van de kaartjes zelf nog even voor een andere keer, maar hier al wel even de bende die ik er weer eens van gemaakt had.

42f74721-7601-4e7f-a963-b244a7708e31-1

Behalve deze dan.. Want deze heeft geen ontvanger, maar was gewoon even voor de leuk en heeft zijn plekje gevonden op mijn eigen slaapkamer.

IMG_4312

En daar gingen we weer, op naar school om een huisstijl in te leveren. Een huisstijl voor Groningen deze keer. Ik mocht voor deze opdracht zelf een stad uitkiezen en Groningen was één van de eerste steden die in me opkwam en ik had eigenlijk geen reden om voor Groningen te kiezen, maar ook geen reden om niet voor Groningen te kiezen.

IMG_E4343.JPG

Naast de kaartjes, kon ook mijn bijbel deze week niet ontkomen aan waterverf en stiften..

IMG_4335

Aron en ik sloten de week af met een middagje geocachen en we besloten te gaan voor een ‘multicache’. Een cache waar we een route voor moesten lopen, onderweg vragen moesten beantwoorden en zo uitkwamen bij de cache zelf. We liepen een route waarbij 5 (of 6? Ik weet het niet meer) paaltjes een cirkel rond het centrum van Enschede vormden en deze paaltjes gaven aan waar vroeger de stadsgrens van Enschede lag. Hoe leuk? Onderweg kwamen we ook nog even deze mooie regenboog tegen.

En vandaag? Vandaag ga ik nog even een doek beschilderen, waarvan ik nog niet zo goed weet met wat, maar die verrassing laat ik dus ook nog even voor de volgende keer. 

Liefs,

Nienke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.