Verrassingsreisje Engeland

Jaaa! Eindelijk kan ik deze blogpost plaatsen. Nick en ik (dat rijmt haha) zijn sinds gisteren weer terug uit Engeland. En dat kon je niet eerder vertellen Nienke? Nee, het was een verrassinkje!
Afgelopen januari is mijn grote broer Tim voor een aantal maanden naar Engeland vertrokken samen met een klasgenoot, Laura. Heel erg tof, maar toch ook wel een beetje lang hoor.
Een aantal geleden sprak ik Nick (verloofde van Laura) en we hadden het erover dat we Tim en Laura toch wel een beetje aan het missen waren. Nick vertelde dat hij in de voorjaarsvakantie die kant op ging en ik vertelde dat ik nog niet echt een plan had.. Dus die bedachten we samen! We besloten met zijn tweeën een weekendje langs te gaan en wat is er nou leuker dan dat niet aan Tim en Laura zelf vertellen?
Het leek me dus een leuk idee om er een blogpostje van te maken om te laten zien wat we stiekem uitgespookt hebben.


Zondag 22 januari
Woohoo! Nick en ik hebben zojuist besloten welke datum we willen gaan en dat is al over 7 weken. Nu moeten we allebei nog vrij regelen van werk en dan… boeken!!


Maandag 30 januari
Aaaah! Het is officieel! Nick en ik hebben zojuist een vlucht geboekt naar Engeland.
10 tot 12 maart zijn wij daar te vinden én ga ik voor het eerst vliegen!
Té grappig hoe Nick vertelde dat het voor hem al een ding was om niet op Whatsapp te kijken (tijdens het sporten *kuch* boeken van de vlucht) omdat Laura dat zou zien. Voor Tim zal het niet zo moeilijk zijn om dit geheim te houden aangezien die dat soort dingen toch niet ziet.
Het probleem is alleen nog dat Tim en Laura in het weekend vaak weg zijn en dat moeten we natuurlijk niet hebben als wij op de stoep staan.
Hmmm, denk denk denk.

Zondag 5 februari
Nick heeft zojuist één van de Nederlandse meiden die ook in Engeland zijn een berichtje gestuurd. Goed plan! Wie weet kan zij ons helpen om Tim en Laura thuis te houden in het weekend dat wij komen.


Maandag 20 februari
Ik maak mijn agenda dit jaar helemaal zelf van een boekje met helemaal lege pagina’s en ik kon het natuurlijk niet laten om iets meer los te gaan in de planning van ons weekendje Engeland.

Dinsdag 28 februari
Online ingecheckt! Laat het aftellen maar beginnen.

Vrijdag 10 maart
Op het moment zit ik lekker een brownie te eten bij Bagels & Beans om een beetje te vieren dat ik zojuist geslaagd ben voor mijn autotheorie-examen! Oh wat een opluchting is dit zeg. Het was niet de eerste keer dat ik hem maakte dus het werd wel een keertje tijd.
Straks moet ik nog even naar school voor een herkansing, waar ik redelijk tegen op zie want het is wel een lastige.
Na mijn herkansing moet ik nog heel eventjes de stad in, dan snel naar huis om mijn tas te pakken en daarna op naar Schiphol! Oh wat een heerlijke dag.


Vrijdag 10 maart 2.0
Jahaaa! Wij zijn op Schiphol! Bijna zonder tegenslag zelfs.
Omdat dit mijn eerste keer vliegen wordt ging nog niet alles soepel bij mij. De rits van mijn tas is zojuist opengeknald dus ik verlies af en toe wat bagage, ik was mijn paspoort kwijt en doordat mijn jas zo knalgeel is waren we even bang dat ik achtervolgd ging worden door neerdalende vliegtuigen. Bij Nick gaat daarentegen wel alles goed en daardoor vraag ik nu regelmatig dingen als: ‘Wat nu Nick?’ en ‘Nick, welke burger bestel jij?’.. Gewoon voor de zekerheid. Kortom: We zijn erg aan het lachen om mijn klunzigheid hier!

Zaterdag 11 maart
We zijn er!! Gisteravond (of eigenlijk meer gisternacht) zijn we aangekomen in Engeland!
Nadat we geland waren in Manchester hebben we onze auto opgehaald en zijn we hierheen gereden. Wat een erg lange rit was.
Eenmaal aangekomen heeft een vriendin van Laura en Tim ons naar binnen gelaten en daar waren we ineens! Ze hebben al die tijd he-le-maal niks door gehad. Nadat we nog even gezellig geklets hadden en we al een beetje verteld hadden wat we uitgespookt hebben zijn we lekker gaan slapen. En nu? Nu gaan we heerlijk genieten van ons weekendje.

3 reacties op ‘Verrassingsreisje Engeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.