Janbruari

Ik ben niet meer zo’n trouwe blogger zeg, pfoe. Ik moet zeggen dat ik er de laatste tijd gewoon niet veel meer aan denk en ik misschien wel een beetje toe ben aan wat meer uitdaging. Morgen bestaat Alwaysnienke.nl alweer twee jaar en ik doe nu dus al twee jaar lang hetzelfde.
Anyway, vandaag wil ik even een blogpost wijden aan de afgelopen twee maanden. Vandaar janbruari, januari en februari in één.


Het lijkt al weer zo lang geleden maar ik begin toch maar echt helemaal bij het begin.. Nieuwjaarsdag haha!
Ik heb Oud & Nieuw heerlijk met vrienden gevierd en het was een zeer geslaagde jaarwisseling.


Op 10 januari had ik een hele gave conferentie van AiA, waar ik met mijn toekomstige AiA-team heen ging. Ik maakte een video van deze dag.


Een paar dagen later liet ik ineens een tweede gaatje in mijn oor schieten. Het kwam in me op en een paar dagen zaten ze in mijn oor. Ondertussen zijn deze knopjes er zelfs al weer uit en ben ik opzoek naar heel wat leuke nieuwe oorbellen.


Met school ging ik in januari naar het Rijksmuseum en ook hier maakte ik een video van en schreef er een blogpostje bij.


Alsof een tweede gaatje nog niet even genoeg was besloot ik ook maar even mijn haar bruin te verven. Huh wat? Haha! Ik weet niet zo goed hoe ik op dit idee gekomen ben maar ik ben geen blondine meer dus. Ik heb ondertussen al wel een beetje uitgroei en morgen weer een kappersafspraakje.


Ik stond weer eens met mijn camera langs het voetbalveld want de winterstop is weer voorbij.

img_1951
Kimberly vierde haar verjaardag en Leonie en ik vierden lekker mee.

PicMonkey Collage
En omdat ik nog niet genoeg had gehad van het Rijksmuseum, ging ik ook nog een keer met mijn tantes en met mama.


Na een lekker dagje in het Rijksmuseum besloten we om Amsterdam zelf natuurlijk ook nog even in te gaan en ik scoorde o.a. dit blousje. Ik trok hem de volgende dag meteen aan en -hoe fout ook- vond ik het blijkbaar nodig om in de wc’s op school even een selfie te maken haha!


Ook voegde ik deze mooie Nikes toe aan mijn kledingkast en ik draag ze zowat elke dag nu! Ze zitten zo ontzettend lekker en voor koude dagen zijn ze echt top!


Het was zulk lekker weer de laatste weken! Ondanks dat het nog wel koud is genoot ik volop van het zonnetje en kwamen mijn ogen ineens nogal blauw uit op deze selfie?!


Tim en ik besloten een dagje te gaan filmen en laten we zeggen dat het lachwekkend was haha!Nog meer lachwekkende dingen dan.. Ik ontdekte de app Faceswap en testte hem even met Lois, Tom en als laatste.. met mijn lerares.


Ook vond ik in Amsterdam dit leuke broekje en wist ik eindelijk waar ik hem mee ging combineren!


Toen we met school naar Amsterdam gingen kregen we een camera’tje mee van school voor een opdracht. De opdracht hebben we niet zo goed uitgevoerd geloof ik maar toen de foto’s eenmaal ontwikkeld waren zat er o.a. deze foto van mij tussen die ik eigenlijk wel wat vindt hebben.


PicMonkey Collage1
En tot slot deze foto’s van wat avondjes uit de afgelopen maanden.

Al met al heb ik dus een ontzettend leuke tijd gehad de afgelopen maanden en geniet ik nu volop van mijn vakantie. Ga jij nog wat doen deze vakantie?

Liefs,
Nienke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.