Dagje Rotterdam – Markthallen

Hee! Afgelopen week had ik toetsweek (eigenlijk alleen maandag en dinsdag). Officieel hoorde woensdag ook nog bij de toetsweek, maar wat als je dan geen toetsen hebt? Juist! Ik was lekker een dagje vrij. Omdat het een beetje een traditie is geworden om elke keer als ik een keer vrij ben een dagje weg te gaan kozen mama, mijn tante en ik weer eens een stad uit. We waren erg benieuwd naar de markthallen in Rotterdam en besloten in de trein die kant op te stappen. Na een lekker dagje shoppen aten we dus in de markthallen.

Daar kan ik veel over gaan vertellen, maar beelden spreken meer dan woorden toch?
Er komt je nu een overdosis aan foodfoto’s tegemoet, sorry daarvoor.

IMG_0164

PicMonkey Collage

IMG_0176

IMG_0177

IMG_0184

IMG_0187

IMG_0191

IMG_0194

IMG_0198

IMG_0199

IMG_0190

De man op de foto hierboven dacht dat ik een foto van hem maakte, wat niet het geval was., waardoor ik met hem aan de praat kwam, ik alsnog een foto van hem maakte en spekkoek mee kreeg (daar heb ik ondertussen al van genoten, pfoe)! Ik vertelde over mijn blog en hij zou zeker een kijkje nemen en misschien wel een reactie achterlaten als het zou lukken. Haha zo leuk!
Vind hier de Facebook-pagina

Ondanks dat er op mijn foto’s vooral zoetigheid te zien is, kun je er ook heerlijk tapas eten. Of gewoon avondeten. Daarnaast zitten er ook allemaal leuke restaurants om de kraampjes heen, zo aten wij onze buikjes rond bij een Jamie Oilver restaurant.

Ik moet zeggen dat wij de inwoners van Rotterdam echt hele vriendelijke mensen vonden! Hoe ze hier en daar een praatje maken met een verdwaalde Duitser, 15-jarige blogger of de typische toerist met een camera (hoewel ik er zelf natuurlijk ook zo bij liep).
Erg leuk en zeker een aanrader! Niet alleen de markthallen zijn leuk, maar ook de welbekende koopgoot was het helemaal waard!

EDIT: Ik zie ineens dat er 15-jarige blogger staat.. Nienke, je bent 16 nu! Haha, toch nog wel wennen dus.

Liefs,
Nienke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.