Oktober was een feestje

Oktober, de maand waarin de blaadjes van de bomen beginnen te vallen, de straten weer vol liggen met eikels en de paddestoelen de grond uit poppen. Overal kleurtjes, het maakt me wel wat vrolijk. Ondanks dat ik een beetje last heb van een vermoeidheid en het koude weer daar ook niet in mee werkt ’s ochtends vond ik oktober wel echt een hele leuk maand. Kijk lekker mee!

2015-10-24 15.10.05
Ik begon deze maand met een nieuwe iPhone. Ik denk dat ik wel aardig kan zeggen dat het tijd was voor een nieuwe. Mijn vorige had een flinke val gemaakt en er bleef maar glas uit vallen. Dan hoor ik je denken ‘en wat denk je van een nieuw scherm dan?’. Dat had inderdaad ook gekund, maar mijn abonnement was de dag voor dé(!) val (zoals iedereen het noemde) verlopen. Dus dit was wel perfect getimed.

16
Een weekje later was mijn verjaardag. Tijdens een fotografie les kwamen Lois en ik ineens op het idee om deze foto te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Met dank aan Lois, Kendra en Milou voor de lichten en fotografie.

Foto 09-10-15 22 56 48
Bij je 16e verjaardag kan een feestje niet ontbreken. Ik had eigenlijk niet heel erg veel behoefte en zin in een feestje, maar door wat gepush van mama heb ik toch besloten het te vieren. Laura bleef een nachtje in Enschede slapen en ondanks dat ik de dagen na de party (en dus ook op mijn verjaardag zelf) ziek was, was het een geslaagde avond!

Foto 21-10-15 19 57 59
Ook had ik lekker een weekje vakantie en die stond nogal volgepland met leuke dingen. Zo gingen Reint en ik nog voor mijn verjaardag een dagje naar de Apenheul.

Foto 22-10-15 19 07 06
De donderdagavond in de vakantie hielden een groep vriendinnen en ik een tapasavond. Allemaal namen we wat lekkere dingen mee naar Leonie en hebben we gezellig een film gekeken en muziek geluisterd. Ook leerde Reint me een kaarttruc, die ik een bij Leonie uitprobeerde en hij ging gewoon goed! Ik was zo trots, haha! Ik heb de truc ook maar aan Leonie uitgelegd. Ja ik weet het, dat mag eigenlijk niet hè. Mensen die de truc kennen zullen de foto hierboven begrijpen. 😉

Foto 26-10-15 20 05 16
Nog meer verjaardag? Jazeker! Omdat ik mijn verjaardag eigenlijk niet had gevierd met familie en ze wel een heel leuk cadeau bedacht hadden, besloten we met mijn tantes, oma en mijn moeder te gaan hightea’en. Gezellig een middagje bijkletsen onder het genot van een kopje ‘verjaardagsthee’ (zoals hij zo mooi genoemd wordt) en een hele boel eten.

Foto 24-10-15 15 17 09
Maar wat was dan toch het cadeau wat ze bedacht hadden? Je kon hem op de vorige foto al zien staan maar het is dit mooie apparaat. Een polaroid camera! Al een hele tijd zat ik er naar te kijken maar vond ik hem toch wat prijzig. Ik ben er heel erg blij mee en ik ga hier nog heel wat leuke dingen mee doen!
Lees hier de blogpost die ik erover schreef!


Vorige week kwam er eindelijk een nieuwe lay-out online! Al een hele tijd wilde ik wel graag weer een sidebar, maar ik kon nergens het goede thema vinden. Ik heb wel webdesign op school en ik kan dus een beetje coderen, maar nog lang niet goed genoeg om mijn blog helemaal zelf te maken. Ik ben best een tijdje geweest met deze lay-out en ik ben er dan ook heel erg blij mee!

Daarnaast ben ik afgelopen zaterdag nog lekker wezen wokken en heb ik overdag zitten leren voor mijn toetsweek (die gisteren van start ging en vandaag al weer afgelopen is). Wat heb jij in de maand oktober voor leuks gedaan?

Liefs,
Nienke

Een reactie op “Oktober was een feestje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.