Lekker een weekje vrij

Jaaaa! Het is vakantie. Weer heel wat blogtijd, althans dat dacht ik.. School maakt het me soms wel erg lastig. Ik wil echt veel meer bloggen dan ik op het moment doe. Ook geef ik toe dat ik de laatste tijd niet zo veel inspiratie heb en niet zo goed weet waar ik over zal schrijven. Hierbij laat ik gewoon even lekker weten hoe mijn leven er op het moment uitziet, hoe school me de eerste periode beviel.. Gewoon van me afschrijven en jullie up-to-date houden.

Vorige week maandag was alweer mijn 16e verjaardag. De vrijdagavond ervoor heb ik het met mijn vrienden gevierd en de dagen ernaar was ik goed ziek. Gelukkig voelde ik me op mijn verjaardag zelf al wel weer een stuk beter, al vierde ik het niet eens.. Dinsdag ging het helaas weer helemaal de verkeerde kant op en bleef ik een dagje thuis.

Ik krijg vaak de vraag hoe het nou gaat met de opleiding die ik doe. Hij bevalt me tot nu erg goed! Ik heb over het algemeen leuke leraren, leuke vakken en leuke opdrachten. Ik heb heel weinig toetsen, of eigenlijk.. Ik heb er nog maar ééntje gehad. Verder lever je bij bijna elk vak gewoon je opdrachten in en krijg je daar je cijfer voor. Wel heb ik binnenkort toetsweek, waarin ik een paar toetsen zal maken.


Wat voor vakken heb ik zoal? De opleiding mediavormgever is een hele creatieve opleiding en zo zijn de vakken dus ook. Denk bijvoorbeeld aan fotografie, animatie, webdesign en tekenen. Natuurlijk heb ik minder leuke vakken, het is niet altijd feest, zoals Nederlands, Engels, rekenen en marketing. Vooral rekenen is een drama bij mij, haha ik heb ook drama als vak trouwens! En ook dtp hebben we het niet zo mee zoals je kan zien op de foto hierboven, haha!
Ik heb dus heel erg veel opdrachten te doen op het moment, waar ik deze vakantie ook nog even aan moet werken. Ohh grappig feitje: ik vind het bij sommige vakken niet eens erg om huiswerk te maken. Voor grafisch vormgeven heb ik bijvoorbeeld een heel erg leuke opdracht waarvan ik wel een fotootje zal delen als ik klaar ben. Zo is het ineens een stuk minder erg om aan mijn huiswerk te werken. Natuurlijk komen er ook verslagen bij kijken en laat ik die liever zitten, maar het hoort er allemaal bij.
Ondanks dat ik het er heel erg naar mijn zin heb, is het wel heel zwaar. Ik maak veel langere dagen dan op de middelbare school en ik ben op school veel meer bezig. Want ik wil best toegeven dat ik op de middelbare school vrij weinig uitvoerde. Zeker niet de handigste manier, maar met veel zweet en tranen heb ik het uiteindelijk gehaald en ga ik er nu vol moed voor! Dit is waar ik het laatste jaar voor heb geknokt.
Daarnaast loop ik nog elke zaterdag op Achilles en heb ik dus eigenlijk geen dag waarop ik eens goed kan uitslapen.
Door alle drukte ben ik zo ontzettend moe de laatste tijd en kan ik wel een weekje vrij gebruiken. Ik heb mijn week wel aardig volgepland met leuke dingen, maar een beetje schoolwerk moet ik er wel tussen kunnen proppen.

Dat was even een klein blogpostje over hoe het met me gaat. Ik hoop de komende tijd weer wat meer te bloggen, maar we zullen het zien. Ook hoop ik volgende maand een nieuwe videoclip online te gooien en dit wordt een bijzondere. Sowieso komt er eind deze maand/ begin volgende november weer een maandoverzichtje want ik heb wel een hele leuke maand gehad en er komen nog meer leuke dingen de komende week.

Liefs,
Nienke.

2 reacties op ‘Lekker een weekje vrij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.