Toch een beetje liefde voor de herfst

Ondanks mijn grote hekel aan kou ga ik toegeven dat ik toch wel een beetje kan genieten van de herfst. Het geeft wat gezelligs. Het zonnetje die schijnt (als die dat doet) tussen de gekleurde blaadjes door, de bende herfstige kleren waar ik steeds vaker naar grijp samen met mijn geliefde Docter Martens en de gezellige avondjes film kijken. Zo erg is dat allemaal niet.

Ik ben immers ook jarig in de herfst, in tegenstelling tot de winter sla ik dit seizoen dus niet het liefst maar gewoon over.
Daarnaast hoef ik niet zo heel erg ver meer naar school te fietsen, want ik merk wel dat het ’s ochtends als een stukje kouder is aan mijn handen. Ik zag laatst zelfs al mensen fietsen met handschoenen. Wat ik op het eerste gezicht een beetje overdreven vond, maar toen ik er eens over nadacht en voelde aan mijn eigen handen is dat nog niet zo gek. Ik weet natuurlijk niet waar hij helemaal vandaan kwam fietsen, maar ik kan het me voorstellen als je een aardig stuk moet fietsen.
new-image28
De meeste blaadjes aan de bomen zijn nog groen, maar ik kan nu al verlangen naar de dagen waarop ze gaan verkleuren en ik met mijn camera door het bos slenter. Eén en al genieten dat!
Ook de eerste pepernoten liggen alweer een tijdje in de winkel. Ondanks dat het nog lang geen sinterklaas is en ze dus wel erg vroeg zijn.. Waarom ook niet? Ik kan ontzettend blij worden van een paar pepernoten en van mij mogen ze het hele jaar door in de winkel liggen.

Hierbij dus even een kleine update, want het is al weer veel te lange geleden dat ik lekker heb geblogd. Ik maak lange schooldagen en doe daarnaast ook veel andere dingen waardoor het bloggen even op een iets lager pitje staat. Maar ik vind het zeker niet minder leuk om te doen. Integendeel, als het even kan ben ik toch wel graag bezig met mijn blog. Zoals nu.. tijdens de les even lekker schrijven. Ssst, don’t tell them. Vanavond heb ik een feestje en morgen loop ik weer lekker bij Achilles met mijn camera.

Nou ben ik wel benieuwd, wat vindt jij van de herfst? Wat zijn de dingen waar jij in dit seizoen van kan genieten?

Liefs,
Nienke!

4 reacties op ‘Toch een beetje liefde voor de herfst

  1. Prachtige foto Nienke! Na de warme zomerdagen geniet ik weer volop van de herfst met zijn prachtige kleuren. En die pepernoten…zo lekker 🙂

  2. prachtig foto’s en een leuke blog Nienke! voor mij Herfst is de mooiste seizoen qua kleuren, alleen regen en wind…zijn niet mijn favoriete dingen :p maar…… toch wel heerlijk door regen en wind thuis komen voor een lekkere warme kopje thee en een speculaasje…. 😉 xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.