Augustus in foto’s

Augustus, wat een maand. Ik begon de maand lekker warm in Italië, en nu? Nu beëindig ik hem op school. Het schoolleven is vandaag echt weer begonnen. De introweek is helaas weer voorbij en nu gaan we echt aan de bak.

IMG_4438
Zoals ik al zei, ik was begin deze maand nog lekker aan het genieten in Italië. Voordat we uiteten gingen maakte mijn moeder deze foto van me. Iemand enig idee wanneer ik dit jurkje ook droeg?
11873118_923153631092931_870874362_o
Ik ging weer eens een dagje met Tim foto’s maken. Gewoon door de stad slenteren met je camera om je nek, één en al genieten!

Ik bracht een bezoekje aan de kapper. Ik was wel weer een keer toe aan wat nieuws, maar door de vakantie was ik net goed blond.. Meer WIT! Ik besloot dus alleen te knippen. Er had van mij nog wel iets meer af gemogen maar ik ben hier al wel heel blij mee. Lekker die dode punten eraf en dan lijkt het al meteen een heel stuk voller. 

Ik begon als fotografe bij C.V.V. Achilles.  De voetbalvereniging waar ik zelf een jaar heb gespeeld en heel veel mensen ken. Een heel aantal vrienden van me voetballen er en wat is er dan leuker dan daar regelmatig komen om te doen wat je leuk vind. Het mediateam begint al aardig professioneel te worden en ik ben ook wel erg blij dat ik deze kans gepakt heb.  

Samen met mijn moeder en tante ging ik een dagje shoppen in Maastricht. Hoe gaaf is deze oude kerk die helemaal is omgetoverd tot boekhandel? Ik kocht er het boek If I Stay van Gayle Forman. Ik ben al wel begonnen met lezen, maar ik moet nog wel even inkomen. Ik lees ook eigenlijk nooit, maar aangezien ik een hele tijd geleden de film hiervan had gezien maar niet meer precies wist hoe het zat en ik benieuwd was naar het boek, besloot ik het gewoon te doen.

Voordat ik naar Achilles moest had ik bij Marloes afgesproken om bij haar een pannenkoekenwedstrijd te houden. Zo te zien was ik wel blij met wat pannenkoeken op de vroege morgen. Weleens om 10:00 ontbeten met 12 pannenkoeken? Ik raad het ook niet echt aan, maar je moet toch wat als je graag wilt winnen.

Vorige week had ik introweek en ging ik met de klas naar het Krüller Müllermuseum. Een openluchtmuseum vlakbij Arnhem. Er hingen werken van Van Gogh, Piet Mondriaan en Picasso. In de beelden tuin waren bekende beelden te zien die zo bekend waren dat niemand ze kende, haha!
Dit gekleurde schilderij sprak me wel aan door alle kleurtjes. Ik zou zo niet meer weten van wie het kunstwerk is. 

De laatste dag van onze introweek hadden we een bootcamp. Hiervoor moesten we een t-shirt ontwerpen. Elke klas had een thema en zo kon je precies zien wie bij elkaar hoorden. Wij kregen als thema ‘de beren’. Zie hier wat ik er van heb gemaakt. Mijn schets was terrible, echt een kindertekening.. Toch ben ik achteraf best een beetje trots op mijn shirt. En daarnaast zijn de beren ook nog eerste geworden met bootcamp!

Dat was Augustus dan. Eigenlijk hoort vandaag er ook nog bij hé? Vandaag heb ik mijn eerste echte schooldag gehad en vandaag is mijn lieve moeder jarig. Ik ben uit school even snel de stad in geweest om een cadeautje voor haar te kopen. Verder komt er vanavond denk ik nog wat visite, maar niet zo veel.
Wat was voor jou het hoogtepunt van afgelopen maand?

Liefs,
Nienke.

8 reacties op ‘Augustus in foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.