Chandelier – Karenina

Na Build Your Kingdom Here en Radioactive konden Karenina en ik het niet laten. We moesten er nog een videoclip maken! Al een hele tijd geleden hadden we wat gefilmd, maar ondertussen zijn we al weer drie maanden verder en is hij eindelijk klaar!

Het weer was drie maanden geleden wel heel wat anders dan nu. Man man man, wat een baggerweer. Nu ik toch de hele dag thuis zit en een nieuwe laptop heb trouwens (YASSS), ging ik er eindelijk eens goed voor zitten. De hele dag heb ik zitten editen, editen en editen.
Fun fact, ik heb mijn oordopjes gesloopt tijdens het editen. Iets heel standaards voor mij. Hoevaak ik wel niet de vraag krijg: ‘Hé, heb je nou alweer nieuwe oordopjes?’ Tja.. Ik gebruik ze in ieder geval wel optimaal. Er zit altijd minstens ééntje in mijn oor. Deze oordopjes hielden het nog best lang met mij vol, besef ik me nu.
Maar nu dwaal ik helemaal af..
Karenina zong Chandelier van Sia.

Wat vinden jullie ervan? Ohh en wanneer moeten jullie weer naar school? Ik ben nog één weekje vrij.

Liefs,
Nienke.

7 reacties op ‘Chandelier – Karenina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.