Italië 2015

Heeee! Ik ben er weer. Na een te gekke sonriseweek, zat ik al vrij snel in Biddinghuizen voor een weekje New Wine (waar ik vorig jaar een blogpost over schreef) en de dag daarna was ik aan het inpakken voor twee weken in het mooie Italië.
Ja, ik schreef vorig jaar ook al een blogpost over Italië, maar toch wilde ik het nog een keer doen. Geloof me, deze is anders.

IMG_7358IMG_7320
New Image 
Twee weken geleden vertrokken we naar het kleine plaatsje Marone, aan het Iseomeer. Daar gaan we elk jaar weer heen en het verveelt nog lang niet. Dit was al de vijfde keer dat we er kwamen. Het is gewoon een leuke camping, met leuke mensen en het zit aan het meer. Vooral de laatste is voor ons een must omdat we een boot hebben. Er zijn dan ook maar twee weken in het jaar waarin onze boot gebruikt wordt en dat is in Italië. Maar geloof mij, dan wordt er ook op-ti-maal gebruik van gemaakt.
Toen ik elf was leerde ik waterskiën. Toen we twee jaar geleden in Italië waren, had ik een ontstoken teen en kon ik niet waterskiën daardoor. Ook vorig jaar heb ik niet gewaterskied, vraag me vooral niet waarom ik dat toen niet wilde, ik heb geen idee. Het was dus al drie jaar geleden dat ik voor het laatst had gewaterskied, maar al vrij snel stond ik op het water en kwam ik erachter dat het net zoiets is als fietsen: je verleert het niet zomaar. Toen kwam de volgende uitdaging: wakeboarden! Dat is namelijk zoveel gaver dan waterskiën. Al ben ik nog lang niet zover als mijn broers, die zijn té goed.
Mijn vakantie zag er weer zo uit als elk jaar; marktjes, lekker eten, zonnen en leuke vrienden (Jesse, Jens, Coen, Daan, Thom, Vera en Roos, waarvan er wat waren die graag wilden dat ik hier hun naam noemde. Dus ja..)
Een bezoekje aan Kiko kon ook niet ontbreken, waar ik weer heel wat leuke dingentjes scoorde. Waaronder mijn favoriete eyeliner, zeker een aanradertje!

Dit was het eerste jaar in Italië met mijn Canon EOS 600D, dus ik kon ook op dat gebied weer heel wat leuke dingen ontdekken. En ja, het filmen blijft toch wel iets wat ik ontzettend graag doe!

Liefs,
Nienke.

6 reacties op ‘Italië 2015

 1. Wat ziet het er allemaal weer mooi uit!
  Leuke indruk krijg je van je vakantie met dit leuke filmpje!
  Super goed in elkaar gezet!
  Nog even en de vakantie zit er weer op.
  Heel veel sukses het komende jaar op een nieuwe school en met vele nieuwe gezichten om je heen!
  Gr. Liesbeth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.