Gala 2015

Hee! Het is officieel, ik heb vakantieeee! Ik heb eergisteren mijn laatste toetsen gemaakt, de laatste dag van de toetsweek zit er dus op. Vanochtend ben ik nog een uurtje op school geweest voor een jaarafsluiting. Net ben ik nog even bij Lisanne geweest met vrienden, even lekker in de tuin gelegen met z’n allen. Heerlijk! Daarna gaan we verder op een nieuwe school, met nieuwe mensen, nieuwe leraren en nieuwe vakken. Om dit goed af te sluiten was het tijd voor gala.

Elk jaar is er een gala voor de derde en vierde klas op onze school. Eerdere jaren heb ik geholpen met drinken inschenken. Ik wist dus hoe het ging, maar toch is het anders als je een galajurk aanhebt en iedereen begint te klappen als je aankomt. Ik ging samen met een groepje vrienden, we vertrokken vanaf mijn huis (waar heel wat leuke buren stonden te gluren voor het raam).
Foto 25-06-15 00 38 07
Maar wat is een gala zonder een mooie jurk, make-uplook en gekruld haar? Mijn tante kwam langs om me helemaal galaproof te maken en dat is gelukt! Ik voelde me zo mooooi.
Foto 25-06-15 14 30 57
Toen was het moment, we verzamelden ons bij mijn huis. Het was zóó leuk om iedereen te zien in ontzettend mooie jurken en pakken. We reden naar school, waar nog veel meer vrienden er zo gaaf uit zagen.
PicMonkey Collage2
Al vrij snel gingen we richting het lokaal die was omgetoverd tot studio, voor de beste gala foto’s. Van leraren tot beste vrienden, ik wilde met iedereen wel op de foto. Helaas zijn deze foto’s nog niet klaar, dus het is nog even wachten. Als ze klaar zijn zal ik zeker wat delen op Facebook en Instagram. Ook liep er een leraar met camera rond die -elk jaar weer- foto’s maakte. En mijn moeder legde bij de entree nog wat vast.
988552_10204068760708217_5829411635287362361_n
Na ongeveer een uurtje, misschien ietsje meer, zag ik mijn neef ineens naar buiten rennen met een brandblusser. Natuurlijk moest iedereen erachteraan rennen, dus ook ik ging maar even een kijkje nemen. Eenmaal buiten zag ik mijn neef een scooter blussen. Niet heel veel later kwam ook mijn leraar naar buiten rennen met een brandslang. Heel stoer en zo hoor, maar de scooter stopte niet met branden. De brandweer werd gebeld en ineens schoot me te binnen dat mijn oom daar werkt. En ja hoor, wie kwam ook nog even langs op het feestje? We maakten even een foto en een praatje. Toch leuk dat er een paar keer gevraagd werd of ik sjans had met de brandweerman, nee jongens.. dit is mijn oom. Haha! Al gauw was het vuur geblust en kwam de politie ook nog langs. Iedereen ging weer naar binnen en het feest kon verder gaan.
11667505_418620091674567_8099004325188835485_n
10298912_418613665008543_5495269291638057988_n
Na een topavondje ging iedereen weer naar huis en lag ik met hele zere voeten in mijn bed, maar dat was het waard! En nu? Nu zit het erop.. Ik ga naar een nieuwe school om de opleiding Mediavormgeving te doen. Natuurlijk heb ik daar superveel zin in, eindelijk ga ik iets doen wat ik leuk vind. Maar ik ga mijn klas ontzettend missen. Vandaag namen we afscheid als klas, maar zeker niet als vrienden. Iedereen die de afgelopen drie jaar zo geweldig heeft gemaakt, bedankt!

Liefs,
Nienke.

7 reacties op ‘Gala 2015

  1. Leuke blogpost weer nien! 💗 ik ga jou en onze klas ook zeker heel erg missen. Jij ook bedankt voor zulke geweldige drie jaren.💘
    X mij

  2. Lieve Nienke❤️ hele leuke blogpost, ik heb 3 geweldige jaren gehad die is nooit zal vergeten heel erg bedankt😘 ik zal jou en de klas verschrikkelijk veel missen😭

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.