Een drukke tijd

Hee! Dat is al weer een tijdje geleden zeg. Ik heb een drukke tijd achter de rug en er komt nog een drukke tijd aan. Even een blogpostje tussendoor dus. Vanavond vertrek ik alweer naar Berlijn, maar voordat ik al mijn spullen ga pakken geef ik even een kleine update. Wat ik de afgelopen tijd zoal gedaan heb?

Foto 05-05-15 21 16 36
Samen met wat vrienden ging ik op Bevrijdingsdag naar bevrijdingsfestival en het was weer gaaf. Daarna bleef Lisa bij me slapen en we hebben de volgende dag de hele dag op de bank gezeten, lekker helemaal niks doen dus. Soms mag dat toch?

Foto 07-05-15 14 53 05
Twee dagen later zat ik in de auto richting Drachten, alle locaties langs gaan voor de bruiloft. Een dagje in de auto doorbrengen is echt niks aan zeg, op dit soort momenten ben ik toch wel erg blij met  3G.
De volgende dag was dus de bruiloft, maar volgens mij heb ik het daar wel genoeg over gehad en genoeg foto’s van gedeeld.

Foto 14-05-15 18 45 35
Sportdagen, wat kan ik ervan zeggen? Ik vind het een van de leukste activiteiten van het jaar, maar soms worden er zulke enorm foute foto’s gemaakt. Ik stond er ook weer mooi op dit jaar #NOT. Al vind ik deze foto van Karenina en mij wel leuk. Het was hier pauze hoor, dit is niet hoe wij de hele sportdag hebben doorgebracht met een zonnebril op en oordopjes in.


Op een vrije dag is het soms zo fijn om jezelf te verwennen met een lekker ontbijtje. American pancakes met jam, aardbeien en poedersuiker, yummy!

Foto 16-05-15 13 33 54
Samen met Tim ging ik een avondje de stad in om foto’s te maken. Hij maakte deze best wel coole foto van mij.

Foto 24-05-15 16 49 29
Elk jaar organiseert onze kerk samen met een andere kerk in Enschede Zuid-Westkamp. Ook dit jaar was weer zeer geslaagd. Uit een overdosis aan selfies koos ik deze met Tim en Gerben, toen we hetzelfde shirt aanhadden. Gewoon omdat het kan.

Foto 26-05-15 16 59 42
De dag na kamp, hartstikke brak, was Tim jarig! Wauw, zoveel Timmen in deze blogpost. Dit is dus mijn broer Tim en niet de Tim waarmee ik foto’s maakte en hetzelfde shirt droeg. Haha, even voor wat duidelijkheid.

Foto 29-05-15 22 14 32
En ook Lisa was jarig! Afgelopen vrijdag vierde ze haar verjaardag en het was een goed feestje. Niet de beste foto dit, maar ach nobody cares.

Dat was de maand mei, vol met leuke dingen. Vanavond vertrek ik naar Berlijn, waar ook nog wel een blogpost over online komt. Zaterdag ga ik naar de EO-jongerendag, dan heb ik nog een vrij normale schoolweek en de week daarna begint mijn toetsweek. Lekker druk dus, maar dan kan ik wel extra genieten van mijn vakantie toch?
Hebben jullie nog leuke dingen gepland voor de komende tijd?

Liefs,
Nienke

2 reacties op ‘Een drukke tijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.