Mederlanders

‘Anderhalf jaar geleden ben ik gevlucht uit Syrië. Ik woon nu in Utrecht en studeer Nederlands. Naast me zit mijn goede vriend George (links), hij heeft erg veel moeite met de Nederlandse taal. . Erg begrijpelijk want de grammatica is soms killing.. George woont nu 2 jaar in Enschede en werkt bij de McDonald’s. Ik ben 20 jaar oud en George is 21. Ondanks het feit dat we niet in dezelfde stad wonen, zijn we nog ontzettend goede vrienden. Enschede is een erg mooie stad, de mensen zijn hier erg nuchter.. Dat zijn ze door heel Nederland eigenlijk.

Elie

Een reactie op “Mederlanders

  1. Wat goed van je dat je zo op die jongens af bent gestapt. En je hebt helemaal gelijk, we hebben geen idee wat er in de levens van anderen speelt. En dat is juist zo mooi om te horen. Ik ben nu al benieuwd naar de volgende medelander. 😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.