Ik word student?!


Met een knot hoog op mijn hoofd, mijn make-up er net afgehaald, gezichtje ingesmeerd met Zwitsal en een heerlijk kopje thee ga ik mijn vakantie in. Nog een snel voordat ik naar bed ga wil ik een blogpostje schrijven. Wat een lekkere week was dit zeg.

Ik had deze week nog wel aardig wat toetsen en dergelijke, maar ik heb er wel een goed gevoel over. De laatste periode ging in en daarbij ook gelijk de meest chaotische periode. Een tripje naar Berlijn, sportdag, heel wat dagen vrij en gala, het komt er allemaal aan. Misschien wordt het lastig om me te concentreren en nog even goed te knallen, maar ik moet wel! Want ik weet na deze week eindelijk zeker waarvoor ik het doe. Ik ben namelijk aangenomen voor mijn opleidinggg! Joehoeeee! Oh jongens, wat was ik blij. Al wat weken geleden maakte ik een intaketest, gewoon zo’n ANM-test om te kijken waar ik goed in ben. (Dat was rekenen zeker niet, want wauw wat heb ik dat deel verpest, haha!) Ook kreeg ik toen intakeopdrachten mee naar huis. Ik ging gelijk aan de slag en het was zooo leuk! Afgelopen dinsdag was het spannendste deel van het alles, namelijk het intakegesprek! Ik moest mijn intakeopdrachten meenemen. Het gesprek begon al super relaxed en het kon eigenlijk niet veel beter gaan dan dit. Man, wat waren die mensen enthousiast. Echt heerlijk. Nadat ze mijn intakeopdrachten hadden bekeken was het alweer afgelopen, ik denkt dat het ongeveer een halfuurtje heeft geduurd. Van mij had het nog wel veel langer gemogen, het was zo ontzettend gezellig. Officieel was het niet de bedoeling maar na dat halve uurtje werd me verteld dat ik aangenomen was! Eigenlijk hoor je dit later pas te horen geloof ik, maar ze waren zo enthousiast dat ze het wel moesten zeggen. Ook die spanning was in één keer van me af. Ik probeerde heel beheerst (met een gigantische lach op mijn gezicht) de school uit te lopen (al moest ik gelijk een overblije selfie maken). Eenmaal thuis aan gekomen stond ik al te springen op de oprit voordat ik de deur open had. Dan bedoel ik echt écht springen, niet een klein hupsje. Ik kon me niet meer inhouden. Ik wil ook iedereen bedanken voor de lieve berichtjes, echt zoooo leuk!

Benieuwd naar de video die ik maakte als intakeopdracht?

Ik heb hem heel iets veranderd omdat ik mijn eigen adres erin had gezet, maar die ga ik natuurlijk niet op internet gooien.

Vandaag, de laatste dag voor de vakantie. Ik had er zo enorm weinig zin in en energie voor. Mijn moeheid was er toch wel erg snel vanaf. Eenmaal op school aangekomen werd ik helemaal zeiknat gespoten. Ik had het al wel vrij snel door, stuntdag. Kon niet anders. Hierdoor hadden de leraren er ook niet echt meer moed voor om en normale les te geven, dus ik had een super chille dag. Bedankt vierde klas, het was gaaf!
En dan ga ik nu lekker mijn pyjama aan doen en naar bed.
Ga jij nog wat doen deze vakantie?

Liefs,
Nienke.

4 reacties op ‘Ik word student?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.