Mapril

Op deze heerlijke zonnige maandagmiddag typ ik dit, een rommelige knot zit boven op mijn hoofd en ik heb een lang weekendje. Het was een fijne maand, maart. Ik wilde er een blogpost over schrijven, maar toen zag ik dat april tot nu toe ook al wel een leuke maand was om te delen. Daarom prestenteer ik: Mapril, maart en april in één.

Foto 06-03-15 21 58 12
Ik hield een highteaparty met vriendinnen, omdat Alwaysnienke.nl alweer een jaar bestond! Alle blogpost erover zijn terug te vinden, want dat waren er wat.

New Image2
Ik werd verliefd op Bikini So Teeny en Mademoiselle van Essie. Helaas was Mademoiselle uitverkocht omdat het zooo’n bekende kleur is. Gelukkig lag Bikini So Teeny er nog wel op me te wachten. Een lief blauw nagellakje met heeeele kleine glittertjes, echt een lentekleurtje! Super pretty.

Foto 14-03-15 17 34 04
Ik heb zo hard gelachen om dit! De mensen die Frozen hebben gezien zullen hem begrijpen.

Foto 16-03-15 10 42 21
Karenina en ik kwamen op school met bijna dezelfde kleren, haha. We hadden blijkbaar allebei besloten een zwarte blouse met een donkere spijkerbroek aan te doen, zonder dat we het van elkaar wisten. Natuurlijk kon een twinselfie niet ontbreken op zo’n dag.

New Image
Ik kreeg een nieuwe huisgenoot! Broer konijn woont nu al 3 weekjes bij ons. Ik schreef zelfs een blogpost over hem.

Foto 24-03-15 11 28 48
Samen met mijn leraar hing ik heel wat nieuwe foto’s door de gangen op school. Niet zomaar foto’s trouwens, mijn foto’s! Elke keer als ik door de gang loop kom ik mijn eigen foto’s tegen. Ik kreeg heel wat leuke opmerkingen van leraren en leerlingen! Echt gaaf!

PicMonkey Collage1
Ik scoorde twee outfits voor één bruiloft. Niet helemaal de bedoeling maar ik vond ze allebei gewoon heel leuk. De eerste outfit vind ik het leukst, maar de tweede is het comfortabelst wat wel handig is als je fotograaf bent. Dus ik moet er nog even over nadenken welke ik nou aan ga doen. Bij de tweede outfit moeten trouwens nog wel een vestje en wat sieraden om het een beetje ‘bruiloftproof’ te maken.

Foto 02-04-15 20 58 35
The Passion in Enschede! Super gaaf om er een keer bij te zijn. Ik stond met mijn moeder, oom en tante op het plein, wel aardig dichtbij.

zonsondergang
Er was zo’n ontzettend mooie lucht dat ik samen met mijn moeder in de auto ben gesprongen, mijn camera om mijn nek gooide en even heb genoten van het uitzicht.

intakess
Ik maakte een intaketest op mijn (hopelijk) volgende school. Daarbij kreeg ik gelijk wat intakeopdrachten en binnenkort een intakegesprek. Meteen begon ik aan mijn opdrachten en ik heb er nu al 2 van de 3 af, maar bij de 3e komt het échte, échte werk. Het liefst begon ik daar natuurlijk gewoon maar dan had ik echt geen moed meer gehad voor de andere opdrachten. Dus ik bewaarde het leukste voor het laatst.

New Image3
Tot slot hebben Karenina en ik nog een videoclip opgenomen. Hij is nog niet klaar, maar deze foto is een kleine sneakpreview voor jullie. Hope you will like it!

Dan was dat mapril. Al is april nog helemaal niet afgelopen, maar ik kon het niet laten. Wat is het leukste wat jij hebt gedaan de afgelopen maand? Of ga je nog iets leuks doen?

Liefs,
Nienke.

6 reacties op ‘Mapril

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.