Sporten

Hi guys! Het is alweer een hele tijd geleden dat ik het heb gehad over sporten. Ik denk dat de laatste blogpost over sporten ging over hardlopen. Nou, daar ben ik al een tijd geleden mee gestopt.

Maar ergens miste ik het wel. Weken zat ik stil. Totdat Leonie en ik besloten om 1 keer per week te gaan squashen. Nog (bijna) elke vrijdagavond zijn we te vinden op de squashbaan. Maar onze squashbanen zitten bij de sportschool in. Omdat ik 1 keer in de week sporten niet genoeg vond kwam ik op het idee, om naast het squashen, ook gewoon te sporten in de sportschool.
En ik geef het toe, ik ben er gek op! Je kunt er zoveel dingen doen. Ik hou van wat afwisseling en daarom heb ik ook geen sportschema of zo. Tuurlijk doe ik altijd wel ongeveer het zelfde, puur omdat ik die oefeningen gewoon het fijnst vind.
Wat voor oefeningen doe ik dan?
Situps en hip extentions vind ik super chill om te doen. Verder fiets ik even, loop ik hard (loopband), en is de Rotary Torso ook één van mijn grote vrienden.
Ook thuis doe ik vaak nog een paar oefeningen zoals jumping jacks en crunches.
Ik zit er met dit mooie weer ook steeds vaker aan te denken om buiten weer eens een rondje te rennen.
PicMonkey Collage
Foto 27-03-15 17 46 28

Lekker scherp die laatste, haha!
Nog een groot pluspunt aan sporten is sportkleding! Zo tof om te zien dat steeds meer winkels sportkleding verkopen. Vooral met mijn sportschoenen ben ik ontzettend blij, ze lopen echt zo fijn! En ik ga het niet ontkennen, tights zijn de heerlijkste broeken die er zijn. Lange tights zijn ook erg chill om gewoon buiten mee te sporten of om mee hard te lopen. Ik heb ook korte thights en korte sportbroekjes voor in de zomer.
Verder draag ik vaak gewoon een sportshirtje, zwart of roze.

Natuurlijk ga ik niet na het sporten gelijk chocolade zitten eten. Ook eten doe ik steeds gezonder. Ergens vind ik gezond eten soms veel lekkerder. Eerder kon ik zo een zak snoep leeg eten. Tuurlijk eet ik nog steeds wel eens snoep, maar ik weet gewoon wanneer ik moet stoppen. Als ik naar school ga neem ik altijd een bakje fruit mee en als ik tussenuur heb, ga ik naar de winkel voor een bakje meloen of zo. YUMMY!

Sport jij? Oeh, en weet jij nog een fijn merk voor wat sportkleding?

Liefs,
Nienke.


Disclaimer: Ik leef niet ineens een stuk gezonder omdat ik onzeker ben over mijn lichaam of zo. Ik doe het puur omdat ik het heel fijn vind. Zie het als een hardloper, die graag zijn grenzen verlegd. Steeds ietsje harder traint en nieuwe records breekt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.