Shining sandwiches

Gisteren vertelde ik al even dat ik ziek op de bank lag. Ik kon wel even een opfrissertje gebruiken en wat werkt er dan beter dan een lekkere sandwich? Sandwiches zijn niet alleen heel erg lekker als je ziek bent, maar voor mij ook echt een must bij een hightea!

Wat gebruiken we hiervoor?
Versie 1
Sandwichbrood
Kruidenroomkaas
Sla
Zalm
Versie 2
Sandwichbrood
Mosterd
Komkommmer
Uitgebakken spek

Make it!
Volgens mij is dit het makkelijkste ‘recept’ wat ik jullie ga laten zien deze week. Je snijd namelijk gewoon het brood in vierkantjes en dan kun je erop doen wat jij lekker vindt. Dan maak je er driehoekjes van en that’s it. Ik heb twee variaties gemaakt, persoonlijk beviel de zalmsandwich het best.

New Image6
Tussen alle zoetigheden door bij een hightea, is het erg lekker om even een fris broodje te eten. En het is echt zo gemaakt.
Ik denk dat ik weleens mag bedanken voor het lezen, helemaal deze week. Ik bedenk me net dat ik dat bijna nooit doe. Dus: Ont-zet-tend bedankt voor het lezen. Laat het me weten als je de sandwiches ook maakt! (Typisch, dat zet ik dan wel weer onder elke blogpost deze week.)

Liefs,
Nienke

Een reactie op “Shining sandwiches

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.