Changes

Nienke, wat is dit.. Al twee maandagen achter elkaar is er geen blogpost. In deze blogpost zal ik uitleggen wat er allemaal precies is.

Als eerst natuurlijk sorry, sorry, sorry.
Ik heb het al vaker gezegd, het liefst zit ik dag in dag uit achter mijn laptop foto’s te bewerken en blogposts te typen. De laatste tijd zat het iets anders.

De afgelopen weken ben ik een beetje inspiratieloos, elke blogger heeft daar weleens last van denk ik. Ik kon echt niets goeds verzinnen. En op de momenten dat ik dan eindelijk iets had bedacht, had ik weer veel te weinig tijd om het te verwerken in een blogpost. Ik werk namelijk liever iets langer aan een goed artikel dan dat ik er snel één afraffel. Want op de één of andere manier is het altijd aan een blogpost te merken of hij geschreven is in een goede of slechte bui.
Over de blogposts die online zijn gekomen de afgelopen weken ben ik niet helemaal tevreden. Ik weet niet wat het is, maar ze zijn gewoon niet helemaal zoals ik ze bedoel.

3 Maart bestaat mijn blog een jaar, en wauw, wat ben ik nog steeds blij dat ik eraan ben begonnen. Voor haar eerste verjaardag wil ook echt even iets gaafs doen. Ik weet nog niet precies wat ik ga doen, maar het word feestelijk! Dus al jullie ideeën zijn welkom!
Omdat ik al bijna een jaar bezig ben en ik de laatste tijd niet helemaal tevreden ben, zullen er wat dingen veranderen. Misschien dat ik niet meer elke maandag een blogpost laat verschijnen, maar gewoon op random dagen door de week. Ik ben er ook nog niet helemaal over uit welke onderwerpen ik nou het leukst vind om over te schrijven, en ik iets vaker voorbij zal laten komen. Natuurlijk blijft elk onderwerp (zoals fotografie, eten en fashion) dat er al was, zijn plekje hebben. Ik gooi er geen onderwerpen uit, maar het één zal misschien iets meer aan het bod komen dan het ander.

Ik wil in ieder geval even zeggen dat er wat dingen gaan veranderen, en het weer te gek wordt!
Ik houd jullie op de hoogte over alles!
Als jullie nog ideeën hebben voor een birthdayparty-blogpost, laat ze achter in de reacties of stuur me een berichtje via Facebook, Instagram of Twitter!
En dan was dit even een kleine update!

Liefs,
Nienke! ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.