Nieuwe video!

Eindelijk is hij er dan! De tweede videoclip met Karenina. Al een tijdje wilden we een nieuwe, maar het kwam er maar niet van. Vrijdagmiddag zijn we vroeg vrij dus hadden we genoeg tijd om te filmen en nu het toch vakantie is had ik alle tijd om de video te bewerken.

Karenina en ik hebben een nieuwe clip opgenomeeeen!
Ze zong Radioactive van Imagine Dragons en dat deed ze goeeeeed, ik ben best wel trots op haar!
Een vriend van ons had ook al een keer gefilmd met Karenina, maar hij gebruikte de beelden toch niet. Dus die heeft hij mij gegeven op een USB-stickje. Zo is er wat variatie in de video.

We hebben gefilmd in onze school. Ik verbaasde me trouwens echt over die leraren die de laatste dag voor de vakantie nog tot 5 uur op school rondliepen, want dat waren er nog best wat. We kregen wel hele leuke opmerkingen van ze en ze hebben hun best gedaan om niet te storen.

Ik weet nog niet welke clip ik beter vind, deze of onze eerste, allebei zijn ze gaaf geworden!
Wat vind jij van de video?

Love,
Nienke

7 reacties op โ€˜Nieuwe video!โ€™

  1. Super gedaan Nienke en Karenina! ik vind beide video’s wel gaaf! ik kan niet kiezen …. ik ben super trots op jullie! en ook op Tim Bakker hoor ๐Ÿ˜‰ en wel leuk dat jullie op school mochten doen! liefs x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.