Even flashbacken

flashback_friday_6_04
Een nieuwe week, om weer verder te gaan met je werk en school, is weer begonnen. Toch gaan we vandaag even terug in de tijd, de tijd van diddl plaatjes, scoubidou touwtjes en het land van ooit.


Ja, deze hier heb ik gehad. Ik weet niet helemaal zeker of het precies deze was maar toch. Mijn moeder had hem eerst, daarna hebben mijn broers hem nog gehad en toen was ik aan de beurt. Niet dat ik er iets mee kon, ik had hem alleen mee zodat mijn moeder kon bellen als naar binnen moest komen wanneer ik buiten aan het knikkeren was. Wel weet ik dat ik er trots op was, en hoe.


Wie had ze niet? De touwtjes, met glitters of in de felste neonkleurtjes. Scoubidou touwtjes. Er werden armbandjes en sleutelhangers mee gemaakt, of pennen mee versierd. Als je het knopen eenmaal onder die knie had, kon je in een paar minuten wel 3 armbandjes afhebben.


Ik had niet zo veel met littles pet shop, maar ik had wel dit ding waarop je spelletjes kon spelen met je diertje. Aan de achterkant zat een soort magneetje of zo, waarmee je hem kon koppelen aan die van iemand anders.


Moet ik hier nog iets bij vertellen? We hadden hem allemaal! De Nintendo DS, nog niet zo oud en volgens mij zijn ze er nog steeds wel. Maar toch wilde ik hem heel even delen.

hqdefault
‘Hallo ik ben Kloontje en ik ben al 5 jaar!’ Een reuzenkind van 5 jaar, zingend over ijsjes. Als ik er aan terug denk is het wel bijzonder, haha! Pas een maand geleden ongeveer kwam ik er achter dat ‘het land van ooit’ echt een pretpark is. Met een roze kasteel en alles wat bij Kloontje hoort.

flashback_friday_6_04
Deze muis was een enorme hit. Diddl nootitieblokjes, broodtrommels en de welbekende notitieblaadjes. Ik verzamelde mijn diddl collectie in een mega diddlemap. Sommige papiertjes hadden dan ook nog een geurtje, ook waren er pasjes, zakjes en eigenlijk alles wat je kan bedenken was er wel met een diddl logo erop. Ik bedenk me net dat er nog een diddl aan mijn muur hangt en dat vorige maand mijn diddl broodtommel kapot is gegaan. Don’t worry, het diddle plaatje was er al helemaal af hoor, het was gewoon een witte broodtrommel geworden.

Dat was het wel, heb jij nog leuke flashbacks? En herkende jij deze dingen nog?

Liefs,
Nienke.

Een reactie op “Even flashbacken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.