Goodbye January

Een heerlijke manier om de week te beginnen? Met foto’s! Deze maand bestond uit sneeuw, tv-series en veel leren. Ik maakte weer veel foto’s, dus genoeg om even te delen!

IMG_3115
Natuurlijk, waar kan januari beter mee beginnen dan met vuurwerk? Het nieuwe jaar begon goed met leuke mensen.

Foto 31-01-15 22 42 34
Ik kijk niet zo heel veel tv, af en toe een film kijken, maar verder gaat het meestal niet. Afgelopen maand heb ik ineens Switched at Birth ontdekt en ik moet zeggen dat ik ineens een stuk vaker naar mijn laptop grijp om nog een aflevering te kijken.

Foto 07-01-15 19 11 14
Na een hele lange tijd staren naar het horloge op mijn beeldscherm, heb ik hem toch eindelijk besteld. Mijn Daniel Wellington! En wat ben ik er blij mee. Ik draag hem elke dag en nog elke ochtend als ik hem om mijn pols doe, blijf ik even naar hem kijken.

Foto 09-01-15 22 05 08
Maar bestellen via internet heeft soms zijn nadelen. Deze foto stuurde een vriendin toen ik aan het wachten was op mijn horloge. Al wist ik dat hij op woensdag zou komen, maandag en dinsdag moest ik toch de post even checken. Gewoon voor de zekerheid.

Foto 24-01-15 17 46 03
En toen lag er ineens een witte deken over ons land. Ik moest wel even foto’s gaan maken. En ik vind het bewerken altijd zo’n fijn iets om te doen.

Foto 26-01-15 13 56 53
In januari heb ik ook smoothies herontdekt of zoiets.. Ik drink er bijna elke dag wel 1 als ik thuis kom van school. Vooral banaan en framboos is een goede combi! Hebben jullie nog lekkere smaken, ik ben benieuwd?

Foto 31-01-15 13 05 42
Ugh, ook dat moet weer gebeuren deze maand. Vorige week had drie gigantisch moeilijke toetsen. Ook deze week staan er weer wat op me te wachten, maar het komt vast allemaal goed.

Foto 30-01-15 16 45 55
Op de open dag van mijn school. Ik mocht met een polaroidcamera aan de slag. Iets heel anders dan mijn spiegelreflexcamera, maar erg leuk om te doen!

Dat was januari dan weer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een keer te kijken hoe mijn maand was.
Wat is het leukste wat jij deed deze maand?

Liefs,
Nienke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.