Room make-over

Ja, de kerstboom mocht er wel weer uit. Tijd voor nieuwe spullen! Ik vind het zo leuk om mijn kamer af en toe helemaal opnieuw te doen.

IMG_3285
IMG_3288
Op het ronde tafeltje naast mijn bed, waar de kerstboom stond, heb ik een heerlijk kaarsje, het -op mijn blog bekende- hertje en een bordje met de sieraden die ik het meest draag op het moment.
Heel simpel, maar het ziet er gewoon gezellig uit.
IMG_3275

IMG_3272
Ik kreeg laatst dit kleine dienblaadje van mijn broer, ik moest er iets leuks mee doen. Twee van mijn favoriete Kikoproducten, een Victoria’s Secret Body Mist, in net zo’n kleurtje, en wat sieraden. Daarnaast nog een grote kandelaar om het iets stoerder te maken.

IMG_3278
IMG_3280
De houten ‘@’ die ik kreeg van 2 lieve mensen, blijft wel een favorietje op mijn kamer. Ik heb er wat tijdschriften naast gelegd voor iets meer kleur. Ben ik trouwens de enige die zo’n transparante Starbucksbeker gewoon mooi vind staan? Hipsterdingen, haha!
IMG_3297
Toen ik toch bezig was, besloot ik mijn muur een beetje te pimpen. Met touw en wasknijpers hing ik wat foto’s op, boven mijn bed. Helaas wil het nog wel eens naar beneden vallen, want plakband werkt niet zo goed op mijn muur blijkbaar.

Dan was dat mijn kamer. Normaal verzin ik altijd een vraag aan het eind van mijn blogpost, maar ik kan even niks verzinnen, haha!

Liefs,
Nienke.

Een reactie op “Room make-over

 1. Goedemorgen Nienke,
  Allereerst wil ik je nog een gezond en gelukkig nieuwjaar toewensen!
  En hoop ook dit jaar weer van je gezellige blog te mogen genieten.
  Al reageer ik niet altijd, ik lees ze allemaal en wil je wel vertellen dat je er geweldig in bent gegroeid.
  Wat een geweldige schrijfstijl.
  Mooie foto’s en boeiende en leuke verhalen, recepten en ideeën.
  Bedankt dat je dat met zoveel mensen wilt delen!
  Hartelijke groet en lfs Liesbeth Harms

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.