Five favourites #4

Oeps, ik ben te laat… Ik weet het, gisteren moest er een blogpost online komen. Toch kom ik liever met een te laat (en goed) artikel dan met een afgeraffeld ‘ik-moest-toch-wat-artikel’.
Ik had totaal geen inspiratie en om nou met kerst de hele dag achter mijn laptop te zitten, om foto’s te bewerken, vind ik ook niks.
Vandaar ben ik een dagje later, ik beloof dit in 2015 beter te doen. Als jullie trouwens ideeën hebben voor een blogpost, ben ik altijd bereikbaar via social media en in de reactie’s op mijn blog natuurlijk.

Buiten dat alles heb ik wel een vierde deel van mijn ‘five favourites’ serie.

New Image
Favourite showerset
Hier kwam mijn moeder ineens mee thuis. Knalroze shower gel en scrub met een geur zo zoet als wat! Je moet ervan houden, maar dat doe ik zeker! Toen ik de site van ‘treaclemoon’, het merk van deze framboosjes opzocht bleek dat het ook allemaal diervriendelijk is. Niet getest op dieren, niet van plan om te testen op dieren en geen dierlijke ingrediënten (ik wist niet eens dat er dierlijke ingrediënten in een shower gel konden zitten). Voor meer info moet je zeker even op hun site kijken! (Dit is niet gesponsord, ik ben gewoon enthousiast.)

New Image1
Favourite nailpolish
Nagellak komt volgens mij elke keer weer terug bij mijn favorieten. Ik ben ook gewoon gek op nagellak (als dat nog niet duidelijk was, haha)! In deze tijd van het jaar heb ik liever een donker kleurtje op mijn nagels. Rood blijf ik altijd mooi vinden. Wat is dan beter dan een hele donkerrode kleur? Niks denk ik! L’Oréal kwam met die perfecte kleur, ‘hypnotic red’. Ik ben er zo dol op, elke keer als ik iets pak moet ik even naar mijn nagels kijken. Ik plaatste al een foto op Instagram hiervan.

Little fact: Ik ben meer dan een uur bezig geweest met het maken en bewerken van die instagramfoto. De kleur moest natuurlijk wel goed uitkomen. Ik vind het zo heerlijk, al dat bewerken.

New Image3
Favourite jewelry
Deze ontzettend mooie oorbellen droeg ik met kerst. De grote zwarte steen bovenaan maakt ze zo classy! Ik denk dat ik ze met oud & nieuw weer in doe.
En nu ik dit schrijf maak ik er één kapot, hopen dat dit gemaakt kan worden. Lekker bezig.

New Image4
Favourite gadgets
Ik schreef hier al een blogpost over. De close-up filters die ik van Sinterklaas kreeg. Ik kon deze kerst echt niet zonder ze. Heb heel wat vette kerstbalfoto’s met de filters gemaakt.

New Image2
Favourite decor item
Ook deze heb je al eerder kunnen zien. Hij kwam voorbij in mijn kerstblogpost (die ik niet ga linken want dat heb ik nou wel genoeg gedaan).
Ik zag dit lieve hertje bij de Intratuin en ik moest hem meenemen. Ik denk dat ik hem na kerst gewoon laat staan. Zilver kan heel snel goedkoop ogen, maar ik vind dat hier helemaal niet het geval.

Dat was het wel.
Vergeet me niet te volgen zodat je geen blogpost mist, ik krijg vaak de vraag hoe dat moet. Ik zal het uitleggen: als je nu naar beneden scrolt staat onderaan ergens ‘Volg mij!’ Vul daar je emailadres in en je bent klaar! Zeker doen!

Ik hoop trouwens dat jullie een leuke kerst hebben gehad, heb jij nog wat leuk gedaan met kerst?

Liefs,
Nienke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.