Karenina – Build your kingdom here

‘Hey heb jij vanavond wat te doen?’ ‘Nee niet echt jij?’ ‘Nee, ga je mee filmen in de stad?’ En daar liepen Karenina en ik, diezelfde avond nog door de -met kerstlichtjes versierde- stad. Zij met een gitaar op haar rug, ik met mijn camera om mijn nek.

Al een tijdje wilde ze graag een videoclip opnemen. Een nogal random actie zorgde voor iets waar we allebei best trots op zijn.
Ik had een flitser en een microfoon van mijn leraar geleend voor iets voor school, en nu ik die toch nog had liggen leek het me een moment om ze een tweede keer te gebruiken. Ik ben alweer mijn statief vergeten, wat is dat toch met mij en dat ding? Ik heb hem volgens mij nog maar 2 keer goed gebruikt, gewoon omdat ik hem altijd vergeet.

Natuurlijk is de clip niet perfect, maar het was voor ons ook de eerste keer. We zijn er dan ook heel blij mee. Het lijkt me zeker gaaf om nog een keer te doen (met statief).

Bekijk hem in HD!

Man man man, wat een commentaar krijg je als je een gitaar of camera vast hebt in de stad. ‘Hé wil je een foto van me maken?!’ ‘Hé ga zingen!’ Ach ja, niks van aantrekken.
We kwamen onze mentor ook nog tegen, we hebben samen een colaatje gedronken en even gekletst.

Het was dus een heel leuke spontane actie!

Wat vind jij van de video? Tell me!

Doeeei,
Nienke.

17 reacties op ‘Karenina – Build your kingdom here

 1. Hee Nienke ik ben echt trots op je, en het ws echt super gezellig, hahaha ja er wilden wel een paar met me op de foto haha, en ons momentje met onze chocomelk haha, we hebben echt een prachtig resultaat ❤️ ik hou echt heel veel van je Nienke, en stop niet met war je nu mee bezig bent ❤️
  Veel liefs,
  Je beste dinnetje 💞

 2. Nienke
  te gek gedaan!!! Voor je aller eerste keer ❤ _ ❤ wees trots op jezelf! En natuurlijk ben ik op jullie 2, mooie, lieve en leuke getalenteerde meiden ga zo door ♥ ♡ ♥

 3. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  Leuk gedaan hoor meiden!!!!
  GA ZO DOOR!!!!👍👍👍👍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.