Christmas

December, de feestmaand. Sinterklaas is net weg en we praten alweer over de volgende man met de witte baard en een rode jas. Ik moet toe geven dat ik hier zelf ook al heel lang naar uitkeek. Liedjes als Last Christmas en Santa Claus is coming to town stonden al een tijdje op repeat. Dit is ook zeker de leukste maand om foto’s te maken! Omdat ik niet zo goed kon kiezen, heb ik vandaag een beetje een bij-elkaar-geraapt-zooitje-blogpost.

Ik had net niet genoeg foto’s voor een blogpost over de christmasnailart die ik laatst droeg. Ook een artikel over de lichtjes op mijn kamer vond ik een beetje te weinig. Eigenlijk stond voor vandaag een video in mijn agenda, maar dat is niet gelukt.
Vandaar doe ik het maar zo, ergens heeft het wel wat.

NaamloosNew Image1NaamloosNew Image2

Mijn kamer is op het moment zo gezellig! Overal lampjes en kaarsjes, I like it! Helaas zijn de lampjes boven mijn bureau al heel wat keren naar beneden gevallen, als iemand weet hoe je dat goed kan vast maken zonder spijkers en zo.. let me know!

Het is de laatste tijd ook zo koud! Ik heb gelukkig een dik fleecedeken over mijn bed, maar ik kan er ’s ochtends echt niet uit komen. Als ik denk aan de kou die ik dan in moet, blijf ik liever nog even liggen. Gelukkig heb ik bijna vakantie, kan ik nog langer blijven liggen.

Ik had laatst eens al mijn nagellak uitgezocht, van meer dan 150 potjes zit ik nu op ongeveer 70. Ik heb dus meer dan de helft weggegooid, veel waren niet goed meer of gewoon al op. Nu heb ik weer alle ruimte voor nieuwe lakjes. Doordat ik ineens zo bezig was met mijn nagellak had ik wel zin om weer een nailart te maken. Ik heb nog veel meer ideeën maar misschien komen die nog wel een keer voorbij.

Komende donderdag hebben wij een kerstbazaar op school, dus als je nog niets te doen hebt kun je altijd even langskomen van 16:00 tot 20:00. Ik loop er ook rond met mijn camera. Met de school halen we geld en kleding op voor de kledingbank in Enschede. Je kunt donderdag allerlei leuke dingen doen in ruil voor geld of misschien die broek achterin je kast, die je toch niet draagt (I see you). Dus kom zeker langs aan de deppenbroekstraat 4 (Greijdanus College Enschede).

Als laatst heb ik mijn favoriete kerstliedje nog even voor jullie geëmbed, Pentatonix doet deze zo goed!
Dan was dit het denk ik, ik hoop dat het toch nog een beetje een leuke blogpost is. Volgende week zorg ik weer voor een volledig artikel!

Hoe ziet jou kamer er deze kerst uit? Oeh! Wat doe jij aan met kerst?
Lots of love,
Nienke

2 reacties op ‘Christmas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.