Pepernoten

De hele week heb ik iedere dag een blogpost geplaatst waarin ik een recept met pepernoten maakte. Vandaag, 5 december oftewel de dag van sinterklaasavond, voeg ik alles samen. Alle receptjes nog één keer op een rij.


New Image7
Pepernoot tiramisu
Wauw, dit vond ik misschien wel de lekkerste (waarschijnlijk zeg ik dat bij elke, oeps haha). Die pepernoten, ik had verwacht dat ze erg klef zouden worden door de koffie. Dat was het echt totaal niet.
Vind de blogpost hier

New Image1
Pepernoot rotsjes
Je kent ze vast wel, pindarotsjes, maar deze hoef je echt niet alleen met pinda’s te maken. Waarom niet met pepernoten? Ik dacht eerst dat ze veel te groot zouden worden met normale pepernoten, maar dit ging perfect. Heerlijk zo’n hele hap chocola en pepernoten.
Vind de blogpost hier.

New Image2
Pepernoot truffels
Oeh de truffels! Bij de eerste hap had ik geen idee wat ik moest verwachten, maar de pepernoten waren erg aanwezig, hmm! Ze zien er ook heel erg mooi uit. Net alsof ze gemaakt zijn door een banketbakker
Vind de blogpost hier.

New Image4
Pepernoot monchou
Ik weet het niet, misschien vond ik dit wel de lekkerste. Het is zo moeilijk, ik kan niet kiezen. Monchou taart is altijd lekker, maar deze versie.. En erg leuk om de chocola er overheen te ‘drizzelen’.
Vind de blogpost hier.

Welke recept lijkt jou het lekkerst? Ik hoop dat jullie allemaal een fijne sinterklaasavond hebben!

Liefs,
Nienke.

4 reacties op ‘Pepernoten

  1. Dat ziet er lekker uit!! vooral de pepernoot truffels lijkt me het lekkerst. ga het zeker een keer maken 🙂
    Ik zou het leuk vinden als eens een kijkje komt nemen op mijn blog. Succes met je food blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.