Pepernoot monchou

Ik denk dat ik monchoutaart wel de lekkerste taart vind die er is. Ik maak ze héél soms zelf. Ik moest ook een pepernootversie maken voor sinterklaas.

Ingrediënten
• 1 pakje monchou
• 200 gram pepernoten
• 100 gram roomboter
• 125 gram basterdsuiker
• 1/4 l slagroom
Voor de garnering
• pepernoten
• chocolade

Bereiding
Maak de pepernoten fijn met een deegroller. Smelt de roomboter en meng dat met de fijne pepernoten. Gooi het in een bakblik (ø 24 cm) en druk het goed aan.
Mix de monchou en suiker door elkaar en klop de slagroom stijf. Meng de slagroom en het monchoumengsel doorelkaar. Verdeel dit over de pepernootbodem. Leg er nog wat pepernoten op en ‘dirzzle’ er nog wat chocolade overheen. Zet dit voor ongeveer 2 uur in de koelkast.
Daarna kun je er een mooi puntje uitsnijden en smul ervan!

IMG_2196
Dit is zo lekker! Monchoutaart is altijd lekker.

Ja alweer: stuur me een foto als je deze heerlijke taart ook probeert.

Liefs,
Nienke.♥

Advertenties

Een gedachte over “Pepernoot monchou

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s