Pepernoot rotsjes

Hey! Mijn tweede pepernootrecept. Gisteren plaatste ik een blogpost over pepernoot tiramisu toetjes. Vandaag alweer zo makkelijk, namelijk ‘pepernootrotsjes’.

Ingrediënten:
• 100 gr chocolade
• 150 gr pepernoten

Zo maak je het:
Laat de chocolade au bain marie smelten (met een kom boven een pan heet water).
Als de chocolade gesmolten is kun je de pepernoten er door gooien. Meng het goed zodat alle pepernoten helemaal bedekt zijn met chocolade. Met 2 lepels kun je schepjes (5 á 6 pepernoten) van het mengsel op een bakpapiertje leggen.
Laat ze ongeveer 2 uurtjes hard worden en val dan aan!

New Image4

Zo’n hele mond vol chocolade pepernoten, echt heerlijk! Je kunt ze in de koelkast bewaren, ze blijven wel een paar dagen goed. Ik denk dat ze dat hier niet volhouden, ‘een paar dagen’.

Zoals ik waarschijnlijk bij elke blogpost deze week vraag: Stuur me een foto als je de pindarotsjes ook probeert! Ik vind dat gewoon zo leuk om te zien!

Love,
Nienke.

Advertenties

Een gedachte over “Pepernoot rotsjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s