Kleine update

Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om deze week helemaal geen blogpost te plaatsen. Nu ik toch al twee dagen ziek thuis zit en mijn vingers op die toetsjes willen drukken, lijkt dit me wel het moment om o.a. te vertellen hoe het met me gaat.

IMG_1925
IMG_1930
Vanochtend ben ik even bij de dokter langs geweest, ik loop namelijk al de hele week met keelpijn. De dokter zag al snel dat ik last heb van een keelontsteking.
Thee en honing zijn op het moment mijn beste vrienden. Ik hou van thee dus dat is een pluspunt en om mijn keel een beetje te strijken doe ik er lekker veel honing in. De dokter heeft me naar de apotheek gestuurd voor een kuurtje, drie keer per dag een pilletje.
Zo heel erg is het trouwens niet om thuis te zitten, het is echt leuk om programma’s die je vroeger altijd keek terug te zien, Totally Spies bijvoorbeeld! Waarom is het mij toen ik klein was nooit opgevallen dat die kleren, die ze in Totally Spies dragen, echt niet kunnen?

Verder had ik deze week best een rustige week, dinsdag zelfs een verkort lesrooster. In tegenstelling tot vorige week al helemaal! Vorige week had ik een berg aan schoolweek, daardoor was er maandag geen blogpost. Ik heb al wel heel wat blogpostideeën erbij, voor maandag dus ook al wat! Ik wil binnenkort echt wat gave dingen voor mijn blog gaan doen, maar dat hou ik allemaal nog even geheim.

Morgen komt die oude man met zijn witte baard weer naar Nederland, wat een gedoe trouwens met die pieten. Ik vind dat ze gewoon zwart moeten blijven, maar dat is mijn mening. Laten we ons daar vooral niet zo mee bezig houden, wordt het feest alleen maar negatiever van.
Ik heb in eigenlijk wel erg veel zin in chocoladeletters en pepernoten. Ik ga morgen zeker even naar de intocht kijken, ik vind het altijd zo’n gezellige dag als Sinterklaas komt. Gelukkig heb ik morgen geen stage.

Ik zet nog even een kopje thee en ga dan even een filmpje kijken, ik hoop dat jullie een gezellig weekend hebben. Ga jij nog iets leuks doen om Sinterklaas te vieren?

Bedankt voor het lezen!
Liefs,
Nienke.

3 reacties op ‘Kleine update

  1. Lieve Nienke beterschap voor jou en ik ben wel benieuwd naar je volgende blogs 😉 nu eerst helemaal beter worden en ik wens je een fijne weekend toe xxx

  2. Ten eerste beterschap 🙂 verder vind ik dat je gelijk hebt wat betreft de hele Sinterklaas kwestie (maar laten we daar maar niet opnieuw mee beginnen), verder ga ik niks leuks doen nee :/ goed weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.