Amazing fall.

Gekleurde bladeren, een zonnetje en een camera, PERFECT MATCH! Ik kan zo ontzettend gelukkig worden van de herfst. Als ik dan ’s ochtends weer mijn sjaal om kan doen en naar school fietst terwijl het heel koud is, wordt ik daar toch ergens wel blij van.

New Image19

Laatst had ik een verkort lesrooster wat betekende dat ik al om 12.40 vrij was. De zon scheen en ik kon het niet laten om mijn camera te pakken. Samen met mijn moeder ging ik naar een bos hier in de buurt. Ik had een paar dagen daarvoor al foto’s gemaakt in een park, maar eigenlijk net wat te laat op de dag, de zon scheen niet en het begon al wat donker te worden. Ik moest nog een keer foto’s maken. Toen ik laatst op een dinsdagochtend uit het raam van mijn school keek en zag wat voor heerlijk weer het was wist ik het zeker, dit was de perfecte dag. Nog dezelfde middag ging ik met mijn moeder op stap.
Nog niet zo lang geleden deelde ik mijn eerste herfstfoto’s, dus eigenlijk wilde ik niet weer zo’n artikel maken, maar ach.

New Image31 New Image30
(Toen ik deze ↑ foto naar iemand snapchatte, vroeg hij gelijk of ik die wilde mailen. Nu heeft is het zijn laptopachtergrond. Zo leuk!)New Image29New Image16 New Image28 New Image26 New Image15 New Image18 New Image20

Ik had ook al wat foto’s gedeeld op Facebook, maar ik kon het niet laten om ze nog een keer te showen. Ik ben gek op dat bokeh effect wat dan zo mooi tevoorschijn komt tussen de bomen door.
Als het binnenkort weer een keer mooi weer is wil ik eigenlijk gewoon weer gaan. Dan zal ik niet weer met zo’n artikel komen hoor! Ik ben geloof ik extreem verslaafd aan fotograferen.

Love,

Nienke.

7 reacties op ‘Amazing fall.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.