Goodbye october

Toen was oktober alweer voorbij, een hele gezellige maand. Oktober is toch altijd wel bijzonder, de herfst laat zeker weten dat hij er is en de zomer is nu echt voorbij. Het leek me wel een leuk idee om wat foto’s te delen die ik de afgelopen maand heb gemaakt, de meeste foto’s zijn waarschijnlijk nog niet voorbij gekomen op Instagram of Facebook.

Foto 07-10-14 12 46 18
De moeder van Karenina krulde mijn haar toen we met een groep meiden bleven slapen. We hebben een hele gezellige avond gehad en ’s ochtends werden we wakker gemaakt met een kopje thee! Heerlijk, zo met zijn allen gezellig samen zijn.

Foto 29-10-14 19 58 08
Mijn moeder maakte deze overblije foto van mij met mijn nieuwe camera op mijn verjaardag en postte deze op Instagram. Ook dat was nog in oktober. Het voelt alsof dat alweer twee maanden geleden is.

IMG_0559
Als we het dan toch hebben over mijn verjaardag. Ik kreeg dit gave shirt uit Curaçao van een kennis, ik wil namelijk als sinds ik klein ben een keer daarheen. Hij was daar een tijdje geleden heen geweest en nam deze mee.

Foto 14-10-14 11 46 03
Samen met Laura scheurde ik op een winkelkar door de Ikea, terwijl mijn moeder en tante ergens rondliepen. We hebben heel wat dingen bijna gesloopt, maar wisten op tijd te stoppen. Hier zijn heel wat leuke snapchats aan overgebleven, haha! We zagen een oude man precies het zelfde doen, nooit te oud om door een winkel te racen.

IMG_0754_edited
Voor mijn vaders bedrijf maakte ik een bedrijfsfilmpje en voor mezelf wat foto’tjes om te bewerken. Just for the fun! Het was moeilijker dan ik dacht om zo’n filmpje te maken, maar het is toch best goed gegaan.

New Image11(2
Ik loop stage bij een volleybalvereniging en daarvoor heb ik een paar zaterdagen foto’s gemaakt. Deze staan nu op hun site met mijn logo onderin, best wel vet. Ik moest teamfoto’s en actiefoto’s maken. Daarvoor heb ik wel heel wat uren in de sporthal doorgebracht, ik ben dus ook al bijna klaar met mijn stage. Ik heb in totaal  30 uur nodig en ik zit nu op 22 uur.

Foto 28-10-14 22 46 58
Haha! Julia, Tim en ik hebben Karenina d’r MacBook vol gespamt met foto’s die we maakten met Photobooth. Wauw, wat hadden wij erge foto’s zeg! We hebben ontzettend hard gelachen.

PicMonkey Collage
Nu ik dit artikel zo typ merk ik pas hoeveel foto’s ik maak zeg. Hier ging ik een dagje met mijn moeder naar het park om herfstfoto’s te maken. Ik maakte in dit park mijn eerste herfstdansje door de blaadjes van dit jaar. Ik denk dat er deze of volgende week een blogpost van online komt met de foto’s.

Processed with VSCOcam with a5 preset
Met de 2 broers. We maakten deze lieve snapchat bij Mp7. Ik postte deze ook al op Instagram, maar ik vind hem gewoon zo leuk. Helaas staat Bjorn er maar half op, maar ach.

Foto 10-10-14 14 04 04
Deze tekst liet mijn leraar zien, hij vond het echt een tekst voor mijn blog. Dus hier is ie dan, ik snapte de tekst eerst niet zo goed. Nu oktober voorbij is merk ik pas hoe heerlijk de zonnestralen van oktober zijn. Als ik dan op de fiets zit en de zonnestralen door de gekleurde bomen zie, word ik echt heel gelukkig.

Dit was mijn oktober. Van mij mag november nu wel komen, ik ben klaar voor weer een hele boel gezelligheid.

Wat was het leukste wat jij deed in oktober?

Lots of love,

Nienke.

2 reacties op ‘Goodbye october

  1. Sjonge wat een gezellige maand was oktober!!! Ja, racen door de Ikea, jarig zijn, foto’s maken in het park en bij je stage, een filmpje, maar de mooiste foto vind ik die van mijn drie geweldige kinderen! Op naar november!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.