Five favourites #3

Het lijkt me wel weer eens tijd voor een ‘five favourites deel 3’! Mijn favorieten veranderen zo snel. De ene keer hou ik ergens van en een week later vind ik iets anders al weer helemaal geweldig.

Naamloos1

Toen ik laatst jarig was kreeg ik deze ontzettend leuke beker die lijkt op een cameralens, van mijn ooms en tantes. Ik wilde deze al heel erg lang en nu eindelijk staat ie in de kast tussen de glazen en mokken. Ik voel me dan ook echt heel stoer als ik hieruit drink. Toen ik laatst een Snapchat stuurde van deze beker kreeg ik veel reacties van geschrokken mensen ‘drink je nou uit je lens? Dat is wel je oude lens neem ik aan?’ Haha, I like it!

Naamloos2

Wauw! Mijn Nike Janoski’s zitten zo lekker en ik vind ze nog steeds super leuk! Natuurlijk blijven mijn AllStars mijn all-time favourites, maar ik geef toe dat deze Nikes erg dicht in de buurt komen. Ik draag ze toch wel erg vaak de laatste tijd. Ze zijn best dik (zeg je dat zo over schoenen, dik?) dus perfect voor het begin van de herfst. Ik krijg en nog erg vaak complimenten over. Ik ben er zo blij mee, yay! (:Naamloos

 In ‘five favourites #2’ liet ik mijn favoriete parfum zien en hij is nu al weer veranderd. Al een tijdje geleden ging ik met Karenina naar de stad, ik had deze parfum al bij meerdere bloggers voorbij zien komen en was toch ook wel erg benieuwd geworden, we moesten hem dus even in het echt gaan bekijken. De ‘Katy Perry  Killer Queen’ is echt geweldig! Ik heb 15 ml dus een vrij klein flesje maar ik ben er zo blij mee! Een heerlijke geur voor de herfst. Dan hebben we het nog niet eens over de flacon, wat een plaatje is het met de gouden dop en het rode glas.

Naamloos3

De kleur ‘lilacism‘ van Essie heb ik weer herontdekt. Ik heb hem al een tijdje, maar droeg hem de laatste tijd niet meer. Ik weet nog dat ik super blij was toen ik deze kocht, mijn eerste Essie lakje. Een prachtkleurtje die echt erg fijn smeert en ik hou wel van lichte kleurtjes. Misschien niet zo herfstig maar ach.

Favourite song

Ja, Avicii heeft het weer gedaan. Wat een heerlijk nummer weer. Ik heb ‘The Days’ altijd op repeat staan als ik naar school fiets. Het is zo’n heerlijk nummer. Ik hou wel van wat hardere en snellere muziek en deze heeft echt die perfecte mix.

Dit waren mijn ‘five favourites’ alweer. Wat heb jij de laatste dagen veel gebruikt, gedragen of geluisterd?

Love,

Nienke♥

5 reacties op ‘Five favourites #3

 1. Nice post Nienke! Iedere keer ben ik weer zeer onder de indruk!
  Je hebt er zoveel talent voor ❤
  Wat ik laatst veel draag zijn mijn nieuwe Dr. Martens, en welk nummer ik nu vaak luister heet Real Love van Clean Bandit 🙂

 2. Hey Nienke,
  Ik vind je blogs altijd zeer leuk om te lezen, zelf zie ik dat ik de laatste tijd veel mijn Berlin en London truien draag. zo zie je maar weer dat de winter er aan komt, daarom luister ik nu ook weer eens veel te veel muziek. (zoals nu luister ik met Spotify naar de laatste Slam top 40) ikzelf eb

  1. Ikzelf heb niet echt een favoriet nummer, al moet ik wel zeggen dat ik veel naar fireball luister.
   Nou ik moet weer gaan mijn pauze zit er op, veel succes met bloggen en een fijne dag nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.