First fall pictures.

Yes, eindelijk had ik vandaag weer tijd om lekker wat foto’s te maken. Al was het maar een half uurtje, ik heb me prima vermaakt. Ik had erg veel zin om even door de blaadjes te banjeren.

New Image3

Het is duidelijk herfst aan het worden. Ik grijp de laatste tijd steeds sneller naar een vestje en warmere schoenen.
Vandaag stapte ik in mijn Docter Martens met roze veters erin en besloot een halfuurtje naar buiten te gaan om wat foto’s te maken, gelukkig regende het niet (wat gisteren zeker wel het geval was). Ik was niet alleen, er kwam een ontzettend lieve kat meekijken.

New Image

New Image6

New Image7

New Image1

Het zijn niet heel veel en ook zeker niet de mooiste plaatjes, maar ik was gewoon zo blij dat ik even de tijd had en de eerste blaadjes op de grond lagen.

Ik heb het de laatste tijd heel erg druk met school en dat soort dingen. Vorige week had ik gelukkig een weekje vakantie. Binnenkort krijg ik mijn eerste rapport voor dit schooljaar, ik denk dat dat wel goed komt maar het blijft altijd een beetje spannend. Eigenlijk wil ik gewoon dag in dag uit bloggen, maar op dit moment heb ik dus een klein momentje waarin ik kan bloggen en dat voelt dan toch wel speciaal, ik word van die kleine momentjes toch wel erg vrolijk.(:

Laat ik dit artikel maar snel afronden want ik moet zo weg.

Nog een kleine vraag, waar geniet jij nou van in de herfst?

Liefs,

Nienke.

2 reacties op ‘First fall pictures.

  1. mooie herfst kleuren, allerlei stampot, warme thee, op de bank kijken naar leuke series zoals Friends bijv….. maar het liefst geen regen :p echt prachtige foto’s Nienke toppie xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.