15 dingen die je waarschijnlijk niet van me weet.

Al deel ik heel veel over mezelf hier op mijn blog, er blijven altijd dingen die je hoogstwaarschijnlijk niet van mij weet. Het zullen de meest zinloze feitjes zijn, vandaag deel ik er 15 met jullie. Geloof me: jullie weten veel me, maar nog lang niet alles!


♥ Ik hou van uitgebreide ontbijtjes, maar meestal ontbijt ik met twee simpele crackers met hagelslag. Ik vind dat gewoon zo lekker! Ik kan me daar ’s avonds echt op verheugen.

♥ Ik heb mijn haar elke dag precies het zelfde, al bijna 3 jaar lang. Ik neem dan het voorste plukje aan de linkerkant (voor anderen rechterkant) van mijn scheiding en zet deze aan de achterkant vast. Ik kan echt chagrijnig worden als ik geen speldje kan vinden om dit vast te maken.

♥ Ik hou vaak meer van de flacon van een parfum dan van de geur. Dit lijkt me niet helemaal de bedoeling, want het gaat ooit nog gebeuren dat ik een hele vieze parfum koop maar de flacon gewoon heel mooi vind. Ik gebruik mijn ‘Katy Perry Killer Queen’ eigenlijk ook meer als decoratie, maar ach.

♥ Ik draag soms horloges die niet eens meer werken, gewoon als accessoire.

♥ Mijn mobiel is altijd leeg als ik hem nodig heb. Dit lijkt meer op een feit over mijn mobiel, maar ik gebruik mijn mobiel dus zo veel dat ie vaak leeg is.

Karenina

♥ Ik hou ontzettend van squashen.

♥ Ik ben gek op veel te blije selfie’s, vooral met vriendinnen is dat zo leuk!

♥ Ik heb meestal 4 wekkers aan staan omdat ik anders niet wakker blijf (ja blijf, ik val zo weer in slaap) ’s ochtends. Om de 5 minuten gaat er dus één af. Omdat ik soms later moet beginnen op school heb ik vanaf 06:50 tot 10:00  om de 5 minuten een wekker in mijn mobiel staan (dat zijn dus zo’n 38 wekkers) en ’s avonds kies ik welke 4 of 5 ik aan zet.

♥ Ik heb op school ALTIJD mijn oordopjes om mijn nek hangen.

♥ Ik wil al sinds ik een klein meisje ben naar Curaçao, ik heb dat ooit eens op tv gezien met Koninginnedag en de mensen daar zagen er zo gezellig uit en het weer is er natuurlijk heerlijk.

New Image2

♥ Ik kan er echt niet tegen als ik een liedje hoor die ik altijd luisterde tijdens krantenlopen, ik vond krantenlopen zo vreselijk! Echt heel erg, als ik dus die liedjes weer hoor kan ik heel chagrijnig worden.

♥ Ik drink de ‘autumn’ tea van Pickwick niet alleen in de herfst waar die voor bedoeld is. Hij is het hele jaar lekker dus drink ik hem ook het hele jaar.

♥ Ik heb een ‘kleine, hele kleine’…. grote obsessie oor iPhonehoesjes, oeps.

♥ Ik raak altijd alles kwijt. Mijn schooltas is een bende, ik ben altijd mijn pen kwijt. Ik leen dus altijd pennen voor een dagje, die wil ik dan niet kwijtraken dus na de eerste les stop ik hem netjes in mijn etui dat lukt bij de tweede les ook nog, daarna stop ik hem altijd gewoon los in mijn tas. Als ik af en toe mijn tas eens opruim vind ik dus overal pennen.

♥ Je kan me heel blij maken met opgeklopte melk. Mijn ouders doen dat altijd over hun koffie en wat overblijft mag ik dan hebben. Heerlijk!

Dit artikel ging over mij maar nou ben ik benieuwd, heb jij nog gekke feitjes over jezelf?

Doeeg,
Nienke.

2 reacties op ‘15 dingen die je waarschijnlijk niet van me weet.

  1. Hallo Nienke,
    Als de hele wereld toch bestond uit zulke lieve vrolijke meisjesals jij, wat zou dat heelijk zijn!
    Leuk hoor om iets meer te weten van jou!
    Blijf altijd heel dicht bij jezelf.
    lfs Liesbeth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.