Birthday party

Op deze heerlijke maandagochtend -the day after-  moest ik weer even achter mijn laptop kruipen en een artikel tikken. Ik had daar de afgelopen week namelijk geen tijd voor. Ik moest de laatste schooldingen doen voor de vakantie, had een gezellig dagje met vriendinnnen, moest foto’s maken en bewerken voor mijn stage en ik was ook nog eens jarig.

IMG_0334 IMG_0336
IMG_0597

Ik heb gisteren een ontzettend leuke verjaardag gehad! Ik wilde er eigenlijk geen artikel over schrijven, maar het is toch iets wat ik ook niet over kan slaan.

Aan het eind van de ochtend kwam er wat familie langs en voor ‘s avonds had ik een paar vrienden uitgenodigd, niet te veel gewoon een paar. Samen met mijn nieuwe beste vriend, mijn nieuwe camera, heb ik de hele dag voor jullie vastgelegd.

Van mijn ooms en tantes kreeg ik een hele leuke beker die lijkt op een lens, ik wilde deze al heel lang. Van vrienden kreeg ik gewoon wat leuke hebbedingetjes. O.a. oordopjes, een kaars voor op mijn nieuwe kamer, chocolade, een heerlijk nieuw geurtje en wat geld. Eigenlijk deden de cadeautjes me ook niet zo veel meer, ik heb gewoon een ontzettend leuke dag gehad.

IMG_0431 IMG_0470 IMG_0443 IMG_0495

‘Gisteravond ging ik met vrienden bij mijn oom en tante pizza’s bakken in hun pizzaoven. Lekker onder de overkapping met kaarsjes, vlaggetjes en de warmte van de pizzaoven hebben we de hele avond gechilld. Omdat ik dus een nieuwe camera heb moest ik de hele dag foto’s maken van werkelijk alles.

En voor het eerst heb ik een filmpje gemaakt en bewerkt, hij is een beetje wiebelig maar toch wil ik hem even delen.

Ik heb een top weekend gehad. Wat hebben jullie gedaan dit weekend?

Liefs

Nienke.

11 reacties op ‘Birthday party

  1. Lieve vrienden, pizza, cola, een gitaar en kaarsjes. Wat leuk en gezellig! Ik hoop dat je heel veel plezier van je camera zult hebben, maar dat komt vast wel goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.