Autumn.

PicMonkey Collage2

Het begint er steeds meer op te lijken. De blaadjes aan de bomen verkleuren, het wordt kouder en er komen kleren uit mijn kast die ik al een tijd niet meer aan heb gehad; het is echt herfst. Herfst is het mooiste seizoen om foto’s te maken en zoals veel mensen weten ben ik gek op mooie plaatjes! Vooral de kleding inspiratie vind ik zelf erg leuk, ook omdat ik de herfst het leukste seizoen vind wat betreft fashion. Natuurlijk kan Bob Marley voor mij ook niet ontbreken (maar dat is elk seizoen zo). Er moest dus ook één van mijn favoriete herftsplaylists bij. Ik kon het niet laten om op pinterest rond te kijken met als zoekwoord ‘autumn’ dus om een beetje in de stemming te komen een heerlijke overdosis aan autumn inspiration. PicMonkey Collage(2) PicMonkey Collage Goede 1 PicMonkey Collage2 Ik denk dat ik zo wel genoeg foto’s heb. Ik kan nog uren verder kijken, maar stiekem hoop ik gewoon dat het hier in Nederland ook snel vol blaadjes zal liggen, ik weer warme chocolade melk kan drinken en vooral heel veel foto’s ga maken. Waar kijk jij het meeste naar uit deze herfst? X Nienke.

Een reactie op “Autumn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.