Last sunday, happy sunday!

Van links naar rechts: Julia – Lisanne – Karenina – Lisa

Ik heb de laatste tijd zo ontzettend veel zin in fotograferen. Toen ik een paar weken geleden de shoots van Karenina, Leonie & Lisanne had gedaan was ik erg verbaasd over hoe leuk ik dat eigenlijk vond. Als ik een rondje door het bos maak en wat mooie plaatjes schiet ben ik daar blij mee, maar met deze foto’s was ik nog tien keer blijer. Het liefst doe ik dit elke dag. Ook omdat ik mensen er heel erg blij mee kan maken. Gisteren had ik weer zo’n heerlijk dagje met mijn lieve vriendinnen.

Toen ik laatst in de whatsappgroep van m’n vriendinnen en mij vroeg wie zin had om een middagje foto’s te maken kreeg ik wat enthousiaste appjes terug van vriendinnen die wel wouden.
Allemaal namen we wat lekkers mee en fietsten als eerste naar een maisveld. Ik had de dag ervoor nog gecheckt of het mais er nog wel stond en het stond heel hoog, echt leuk! Met ontzettend veel gezelligheid gingen we aan de slag!
New Image66

New Image70

New Image69

New Image75

New Image77

New Image78

Midden tussen het mais hebben we lekker even wat gegeten.

_MG_7731   _MG_7732

Toen zijn we verder gefietst naar de Grolsch veste want daar zou een graffitimuur zijn, deze hebben we niet gevonden maar het was er wel erg gezellig want Twente speelde tegen Utrecht (en won). Om nou helemaal terug te fietsen vonden we geen optie, we besloten maar gewoon foto’s te maken zonder graffiti en eigenlijk was dit ook best leuk.

New Image84 New Image87 New Image89

New Image86

En dat was dus mijn zondag, gezellig!

Heb jij misschien ook een keer zin om voor de camera te staan? Of wil je iets anders weten? Kijk dan even op de contactpagina.

Liefs,

Nienke!♥

6 reacties op ‘Last sunday, happy sunday!

  1. Wat een hoop gezelligheid en prachtige foto’s.
    Het lijkt wel hartje zomer, maarja dan staat de mais nog niet zo hoog!
    Ik kan me voorstellen dat het een leuke zonnige zondag voor je is geweest!
    En fotograferen? Daar heb je talent voor, dat kun je zo zien! Echt geweldig! Groetjes Liesbeth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.