Wiskunde schrift kapot.

New Image

We kennen het allemaal wel, van die schriften die een heel schooljaar horen te overleven. Mijn wiskunde schrift hield het nog geen 4 weken vol. De hele achterkant was eraf. Natuurlijk kon ik het weer niet laten om hier een leuke DIY van te maken.

Het is zo’n groot wiskundeschrift met een ringen. Aan de achterkant liet de ‘harde’ kaft los de gaatjes (waar de ringen door zitten) scheurden één voor één door en toen ik het schrift uit mijn tas pakte zat er niks meer aan de achterkant.

_MG_7659

Ik knipte de restjes van de gaatjes eraf zodat ik een stuk kaft had in de grootte van een A4 (want zo groot is het schrift). Ik prutste een transparante insteekhoes door de ringen en stopte de kaft daar in.
Nu komt het leukste gedeelte; ik printte 9 Instagram foto’s uit want dat past precies. Ik plakte deze op een A4’tje en ook deze deed ik in de insteekhoes.
Zo is de achterkant toch stevig door de kaft die ik erbij in heb gedaan, maar het ziet er gewoon een stuk leuker uit. Ik vond het zo leuk dat ik ook de voorkant heb gepimpt met wat leuke foto’s.

Het is ook leuk om zo’n insteekhoes te maken zonder de harde kaft en die gewoon op een random plek ineens in je map te doen, zo wordt je misschien wel een leuk verrast wanneer je je huiswerk aan het maken bent.

_MG_7671

Heb jij weleens last van zulke schriften die ontzettend snel kapot zijn?

Liefs

Nienke.

Een reactie op “Wiskunde schrift kapot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.