Casual & comfy outfit.

New Image60

Hi! Een outfitpost! Het leek me wel een keer leuk om te doen, dus ging met mijn lieve nicht Laura foto’s maken. Het begon al een beetje donker te worden in Friesland maar we zijn toch maar gewoon aan de slag gegaan.

New Image55

New Image56

New Image57

_MG_7428 (2)

Schoenen – Nike Janoski

Broek – Bershka

Shirt – Bershka

Vest – H&M

New Image59

New Image58

New Image62

New Image63

Schoenen – Nike Janoski

Broek – V&D

Blouse – Enjoy

Vest – Primark

Samen met mijn ouders, oom en tante en nicht ging ik een weekendje varen in Friesland. Toen wij ’s avonds de boot aan legden bij een random onbewoond eiland om te gaan bbq’en maakten Laura en ik wat outfitfoto’s.

New Image1

Zo’n 10 jaar geleden werd deze foto van Laura en mij gemaakt, hij staat al een tijdje ingelijst op mijn kamer. Toen we 4 waren waren we dus al vriendinnetjes (en nichtjes natuurlijk). Toen we gisteren in een restaurant allebei zin hadden in een bord patat besloten we deze foto na te maken. Het was al donker dus ik heb de foto wat moeten bewerken, hierdoor is die niet meer helemaal scherp, maar toch deel ik hem met jullie.

We namen onze vork in onze hand en pakten met onze hand een patatje, zie hier de foto! (:
New Image3

Ik heb alweer een ontzettend gezellig weekend gehad, ik hoop jullie ook!

Wat heb jij gedaan dit weekend? En heb jij nog van die leuke oude foto’s waar je hard om kan lachen?

Doeeeg,

Nienke.♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.