Een gezellig weekendje.

Heeehoi! Wat heb ik een heerlijk weekendje gehad zeg! Toch jammer dat school er dan weer tussen komt, maar ik heb ontzettend genoten.

Vrijdagavond heb ik lekker rustig aan gedaan. Het weer was zo lekker dat ik tot ’s avonds laat nog in de tuin heb kunnen zitten. Heerlijk wat video’s gekeken op YouTube, mijn nagels gelakt en niet heel veel bijzonders.

Zaterdag daarentegen wel, ik stond op half tien op om om 11 uur bij Karenina te zijn. Omdat ik over een tijdje fotograaf ben op een groot feest ben ik zoveel mogelijk aan het oefenen. Daarvoor zocht ik wat modellen, deze heb ik zeker gevonden. Karenina was er één van en tegelijk ook de eerste. Met z’n tweeën vertrokken we met een picknickmand naar het park. Het was ontzettend leuk om te doen. Ik had gedacht dat het heel awkward zou zijn omdat ik nog nooit zo foto’s van iemand had gemaakt, maar dat was het totaal niet (waarschijnlijk werkte het ook mee dat ze mijn vriendin is, niet een onbekende of zo). Zelf kwam ze ook met leuke ideeën en was ze lekker spontaan. De foto’s zijn erg leuk geworden en ik ben er stiekem best wel trots op, zeker voor de eerste keer.

New Image1
New Image24

Omdat ik het zo leuk vond om te doen, heb ik gelijk Lisanne en Leonie geappt, om te vragen of zij zondag voor de camera wilden staan. ‘Ja hoor!’ Dus zondag ging ik weer op stap met mijn camera en twee lieve vriendinnen. Natuurlijk was dit ook weer erg gezellig! Lisanne kwam wat later, maar ik was met Leonie al lekker begonnen! Ook dit keer gingen we naar het park, naar een andere. Ook zij kwamen zelf met wat ideeën, altijd fijn!

New Image39 New Image36 (2) New Image44

En ook ik sta nog een paar keer op de foto! Bedankt Lisanne (:

New Image51

Kortom had ik dus echt een heeel erg gezellig weekend! Ik ben ontzettend blij met mijn leuke modellen en wil dit zeker wel vaker doen, gezellig! Ik vind het zo jammer dat ik nu weer naar school moet, ik wil dit wel elke dag, de hele dag doen!

Heb jij een leuk weekend gehad? Wat heb je gedaan?

Liefss,

Nienke.♥

2 reacties op ‘Een gezellig weekendje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.