ALWAYSNIENKE ½ JAAR!

New Image33

HAPPY B’DAY!! Alwaysnienke bestaat alweer een half jaartje!ballonnen (2)

Het voelt alsof mijn site al 2 jaar mijn kleine stukje op het internet is.
Een half jaar is helemaal niet zo lang, maar toch ben ik er ontzettend trots op! Ik had niet gedacht dat ik zelf zou merken dat ik zo vooruit ben gegaan, ik verbaas me er echt over. Ik dacht altijd dat andere mensen dat alleen opviel. Als ik nu mijn eerste blogposts lees erger ik me daar echt aan, maar toch wil ik ze niet herschrijven omdat je zo pas echt goed ziet dat ik vooruit ben gegaan. De manier waarop ik schreef en de foto’s, echt heftig, maar iedere blogger begint zo.

Het is soms nog een beetje ontdekken en nieuwe dingen leren, maar het begint echt al mijn plekje te worden. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met mijn site, zoals je misschien al is opgevallen heb ik sinds kort weer een nieuwe ‘lay-out foto’. Ook is de ‘contact pagina’ nieuw omdat Alwaysnienke toch steeds meer bezoekers krijgt.
Dus niet alleen het schrijven, maar alles wat erbij komt kijken, ik geniet er zóó van! Alleen al als mensen zeggen dat ze iets gelezen hebben is mijn dag super.
In het begin vond ik het een beetje awkward om aan vrienden te vertellen dat ik een blog heb, maar toen ze het eenmaal wisten vonden ze het juist heel leuk. En als mensen het niet leuk vinden… jammer dan, het is mijn ding. De één houdt van voetbal, gitaar spelen of iets anders en ik van bloggen.

New Imageygv

Vandaag dus een minipartyballonnen(en hier dus een mini ballonnetje)! Eigenlijk zou mijn beugel er afgelopen maandag uit mogen, maar er zat een klein spleetje tussen mijn voortanden en ik koos er dus voor om hem nog twee weekjes te houden. Ik loop nou al zo lang met een beugel dat ik het ook perfect wil hebben. Ik had me er ontzettend op verheugd maar toch is er iets positiefs: mijn onderbeugel is er al wel uit! YAY! Het voelt zo fijn. Alleen het draadje wat je aan de achterkant van je tanden krijgt is een beetje wennen, maar niet irritant hoor.
Gisteren was het ook weer tijd voor de eerste toetsjes, ik denk dat het wel lekker is gegaan. Met de tips van afgelopen maandag komt het wel goed! Wel krijg ik vaak de vraag of een beetje een fijn rooster heb. Mijn antwoord: Nee! Dinsdag en donderdag zijn het zwaarst en ik kom soms echt helemaal kapot thuis. Maandagochtend heb ik als eerst gym, ook erg lekker.

Dus dit was mijn kleine update, een hele fijne woensdag en wees vrolijk a smile is the best makeup a girl can wear!

Speak you soon girls!♥

3 reacties op ‘ALWAYSNIENKE ½ JAAR!

 1. Hallo Nienke?
  Van harte gefeliciteerd met dit jubileum!
  Ik hoop dat je nog vele jaren blijft schrijven!
  Het is elke Week weer een verrassing.
  Als je later een bekende colom schrijfster bent geworden, ben ik trots dat ik je vanaf het begin heb gevolgt!
  Heel veel succes!
  Groetjes Liesbeth Harms

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.