Schriften gepimpt.

New Image1

Heee peeps! Afgelopen week kwam ik thuis uit Italië, ging ik naar de bios en ben ik een dagje wezen shoppen in Deventer. Maar nu ga ik het toch zeggen: het is bijna zover (nog minstens een uur voor de meesten, geniet nu het nog kan!).. school. Laten we het gewoon zeggen: school gaat weer beginnen. Het is geen zak aan, we all know that. Afgelopen woensdag kocht ik mijn schoolspullen en daar ben ik wel tevreden over!

_MG_6504_MG_6520_MG_6522

_MG_6544 (2)

Ik kocht wat kale bruine schriften met een wat hardere kaft, 12 rollen tape (ik kwam er thuis achter dat ik 3 rollen magnetisch tape en 4 rollen labelmaker-tape heb gekocht. Niet echt heel slim, ik was zo verliefd op al die rollen tape dat ik niet heb opgelet wat ik mee nam), letterstempels en van die gewone stempels (derde foto). Samen met dit en nog wat tijdschriften, kranten, zelfs wat stukjes behang en een potje lijm ging ik aan de slag! Al snel had ik in mn hoofd hoe ik het ongeveer wilde hebben, een beetje tumblr hier en daar. Op elk schriftje moest natuurlijk ook weer wat tape want daar hou ik van! Niet te moeilijk maar toch eigenlijk ook wel, snap je die? Nee ik zelf ook niet. Na heel wat tijd bezig zijn ben ik klaar!

New Image2New Image4 New Image6
New Image5 New Image3
New Image7
Hoe schattig is dit? Vooral de laatste met het stukje behang onderaan vind ik super leuk!

 

Buiten dat heb ik de afgelopen week vrij weinig gedaan, beetje bijkomen van Italie. Wel ben ik een dagje met Karenina geweest omdat we elkaar zo lang niet gezien hadden. We zijn samen naar The Fault In Our Stars geweest, ontzettend mooie film! Ik ga niks verklappen voor mensen die nog willen gaan, zeker doen! Daarna hebben we lekker samen gegeten.

Ook ben ik nog een dagje naar Deventer geweest met mijn moeder. Dat was niet zo heel bijzonder, gewoon van die winkels die je hier waar ik woon ook gewoon hebt. Niet van die kleine winkeltjes waar je soms helemaal los kan gaan, maar soms ook gewoon niets leuks kan vinden. Het was wel heel gezellig hoor! We hebben wel wat dingetjes gekocht en lekker gegeten bij Bagels & Beans.

Ik wou hier eigenlijk een ‘Dairy’ artikel van maken, maar ik zie dat ik een ben losgegaan met het vertellen over mijn schriften, haha! Geeft verder niets, ik vind het wel leuk. Ik denk dat ik de blogpost hierbij afrond en mijn laptop sluit.
Iedereen heel veel succes de komende zware tijd na de vakantie!

Zien jou schoolspullen er al leuk uit? Show me(!) via Instagram of Twitter, @Nienkebroekk_ !

2 reacties op ‘Schriften gepimpt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.