Italië ’14

IMG_5205
Heeeee! Ik ben weer terug van twee geweldige weken pizza eten en zonnen. Eergisterochtend ben ik in Italië in de auto gestapt en ’s avonds kwamen we weer aan in Nederland. En wat was het weer gezellig!


Gisteren kwam er geen blogpost online omdat ik daar geen tijd meer voor had.

Dit was de vierde keer dat ik naar deze camping ging en het is er nog altijd even leuk. Een groot deel van de mensen op deze camping komt elk jaar weer terug. Zo krijg je dus vrienden die je niet na één vakantie nooit meer terug ziet, maar waar je het elk jaar gewoon weer super gezellig mee hebt. Natuurlijk leer je ook weer nieuwe mensen kennen en zo wordt onze vriendengroep steeds groter en groter.

_MG_5129

IMG_6413
De camping ligt aan een meer. Overdag kun je hier prima chillen, Italiaans ijs eten, zwemmen en varen. Ook doen wij aan wakeboarden en waterskiën. Om het meer liggen veel bergen en leuke stadjes waar genoeg gezellige marktjes zijn. Niet ver van de camping zit een grote outlet waar ik best wat leuke dingetjes heb gekocht. Vooral bij de Kiko werd ik heel vrolijk.

IMG_5213
We hadden gehoord over piramides op een berg en dat zou 40 minuten lopen zijn. Nou… naar meer dan een uur de berg op lopen vertelde en man die daar woonde (Ja, er wonen mensen midden op een berg daar) dat het nog wel een heel groot stuk lopen was en dat de kans groot was dat we zouden verdwalen. Ook kwamen we mensen tegen die net terug kwamen van die piramides, zij vertelden dat het helemaal niet zo bijzonder was. We besloten weer terug naar beneden te gaan. Helemaal bezweet kwamen we weer aan op de camping zonder ook maar 1 piramide gezien te hebben, maar het uitzich dat we hadden daar boven was echt super! Het meer, de bergen en allemaal kleine plaatsjes; echt heel mooi!
Kortom: The place to be!

Foto 07-08-14 22 23 25
Denise!♥

’s Avonds ging ik met wat vrienden vaak het dorp in om het daar onveilig te maken daarna gingen we met z’n allen aan het meer zitten en gewoon praten en gezellig zijn.
Ow ja! Vergeten te vertellen, ik was met mijn gezin, oom en tante en m’n neefjes en nichtje op vakantie. Net als vorig jaar.

IMG_6388 (2)

New Image1

_MG_5132

IMG_5124

_MG_6410

402823_3703748401210_350279944_n

En wat was het heerlijk om af en toe eens even en rondje over de camping te gaan met m’n camera in mijn hand alsof ie vastgeplakt zat.

In het meer liggen drie eilanden, twee hele kleine en één grote (Monte Isola). Recht voor de camping lag een kleintje met een soort kasteel erop waar zeker nog iemand woont, niemand weet wie, maar het is iemand met veel geluk om daar te wonen.

Het weer was lekker, ik ben weer aardig bruin geworden. Het was wel jammer dat toen ik weer thuis kwam in Nederland het plensde en onweerde (het regent nu trouwens ook), maar zo als het altijd hetzelfde weer zou zijn als in Italië zou je veel minder genieten als je daar bent.

Dit was mijn vakantie in Italië, ik ga zo nog even verder met uitpakken.
Iedereen die erbij was; ontzettend bedankt voor deze geweldige vakantie en hopelijk tot volgend jaar! 

Hoe was jouw vakantie?

Love,
Nienke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.