Mijn favoriete ontbijtjes

foto

Hee allemaal! In een ander artikel vertelde ik al dat ik hou van verschillende ontbijtjes. Het is zelfs zo erg dat ik ’s avonds in bed al denk: ‘Yay! Morgen weer ontbijten!’ Ik kijk daar heel erg naar uit. Vandaag laat ik 5 favorieten zien.

New Image2
Twee beschuitjes met hagelslag en een banaan.

Totaal niet origineel, maar ontzettend lekker! Ik vind hagelslag echt het lekkerste beleg wat er is. Omdat twee beschuitjes niet echt heel erg vullen doe ik er nog een banaantje bij (Ja, deze banaan is bijna recht).

New Image1
Brintapap met honing, walnoten, kaneel en blauwe bessen.

Brintapap is mijn standaard ontbijt ik gooi er elke dag gewoon wat anders door. Ik dacht altijd dat brintapap saai was, maar als je er lekkere dingen door doet is het echt zo lekker! De combinatie van warme pap en koude bessen is echt geweldig! Het lijkt me trouwens ook lekker om er een keer rozijnen door te doen, maar die kan ik nooit vinden bij ons thuis.

foto
Hang op met aardbeienjam en frambozen.

Verfrissend en fruitig, hmm! Ik at dit toen ik laatst ziek was met een glaasje water. Als ik ziek ben heb ik meer zin in koud ontbijt in plaats van warme pap, dit was dus perfect! Ik vond het zo lekker dat ik het ’s avonds gewoon nog een keer heb gemaakt.

New Image3
Twee crackers met hagelslag, kersen en frambozen.
Net als de eerste, lekker simpel. Weer hageslag, gewoon omdat dat lekker is! Deze keer op crackers en een schaaltje met wat kersjes en frambozen. Als het na dit artikel nog niet helemaal duidelijk is.. Ik hou heel erg veel van fruit! Ik vind dan ook bijna alle soorten fruit wel lekker en wissel graag af! Hierbij dronk ik een kopje herfstthee, ja herfstthee in de zomer.

_MG_3574
Brintapap met frambozen en kaneel.
En als laatste, alweer Brintapap maar nu met frambozen en kaneel (die ook al eerder langs kwamen, lekker origineel weer). Ik vind brintapap zonder kaneel sowieso minder lekker dus dat gaat er standaard door bij mij. De frambozen geven er dan zo’n lekker frisse touch aan, hmm! Ik kan hier zo van genieten!

Wat eet jij ’s ochtends? Nog lekkere tips? Oeh, en zijn er meer mensen gek zo op fruit?

See you soon!
Nienke.

 

 

4 reacties op ‘Mijn favoriete ontbijtjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.