Mijn favoriete apps op het moment.

IMG_3269

Oke, ik geef het toe. Ik gebruik mijn mobiel extreem veel. Ik vind het gewoon erg leuk om nieuwe dingen te ontdekken via social media. Ik moet wel zeggen dat ik niks heb met spelletjes spelen op mijn mobiel. Ik heb er wel een paar, maar ik speel ze dan 3x en dan ben ik er wel weer klaar mee. Wel gebruik ik apps zoals Whatsapp, Twitter, Instagram & Facebook veel. Naast deze apps zijn er nog wel wat die ik erg veel gebruik en daar gaan we het over hebben.

IMG_3282
Wunderlist
Wunderlist is een app waarmee je lijstjes kan maken. Ik hou er ontzettend van om alles netjes op z’n plek te hebben. Met deze app kan dat perfect. Zo kun je lijstjes maken met bijvoorbeeld dingen die je nog eens moet kopen (een soort boodschappenlijst dus).

IMG_3297
PicsArt
Een hele bekende app. Ik ben echt al meer dan een jaar gek op deze app en hij wordt met elke update beter. Ik bewerk bijna elke foto met PicsArt. Je kunt ook ontzettend veel effecten toevoegen en nog veel meer andere dingen.

IMG_3300
Companion
Companion is een app van Canon. Officieel is deze app voor de Canon EOS 1200D die nieuw is, maar je kunt er ook veel inspiratie vandaan halen. Het helpt je om mooie foto’s te maken en geeft veel uitleg over de perfecte foto.

IMG_3302
Close – up
Het is de bedoeling dat je elke dag een selfie maakt en aan het eind vormen deze foto’s samen een filmpje. Ik ben nog niet zo ver en mijn filmpje is dus ook nog heel kort, maar je moet het een beetje zien als dit filmpje:

IMG_3317
Countdown
Dit is een aftel-app. Super leuk om dus af te tellen tot alle leuke dingen die je zelf instelt. Zo heb ik bijvoorbeeld tot de zomervakantie, mijn verjaardag natuurlijk en andere dingen. Ook leuk om te weten is dat je zelf bij elk evenement een andere kleur kunt instellen.

IMG_3319
Een linkje
Natuurlijk kan een linkje naar mijn blog niet ontbreken. Dit is geen app maar gewoon een internetlink. Helaas is de versie van mijn blog op een mobiel heel anders dan op een laptop of tablet.

Deze apps zijn allemaal gratis! Welke lijkt jou het leukst? En heb jij nog aanraders?

Liefs,
Nienke!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.