Vrijdag 4 juli en zaterdag 5 juli.

_MG_3901
Hi! Vanuit Zeeland typ ik dit. Ik ben namelijk vanmiddag (vrijdag) hier aangekomen met mijn ouders en opa en oma. Mijn broers wouden helaas niet mee, dus die passen op het huis (en op Guus).

Vrijdag 4 juli.
Gisteren had ik mijn spullen al ingepakt zodat ik vandaag niks meer hoefde te doen, maar ik kom er dan altijd weer achter dat ik alles vergeten ben dus moet ik dan toch weer inpakken. Rond één uur zijn we vertrokken en ongeveer half vier zijn we aangekomen we hebben even onze spullen uitgepakt, wat gedronken en toen ben ik met mijn ouders naar het dorp gefietst. We hebben net lekker gegeten. En ik heb nog even lekker in de tuin gezeten.

_MG_3924

We hebben geloof ik Duitse buren want Duitsland voetbald en ik hoor ze de hele tijd roepen. Er zijn hier wel meer Duitsers trouwens. Morgen voetbalt Nederland tegen Costa Rica en natuurlijk hebben wij een toeter mee! Hup Holland!
Oeeh! De zon komt even tevoorschijn! Het is hier ontzettend warm, maar de zon scheen niet heel hard vandaag.

Ik denk dat wij vanavond nog even naar het strand gaan, in de hoop dat de wolken een beetje weg zijn en er een mooie zonsondergang te zien is. Zoals het er nu uitziet zou dat nog wel even kunnen gebeuren. (Er zijn nu heel veel Duitsers aan het juichen ik denk dat ze gescoord hebben.) Anders proberen we het morgen wel weer.
[Edit: We gaan nu naar het strand. Haha!]
_MG_3969 _MG_3956

foto 2 - kopie (3) _MG_3933

 

Ja, dat kleine meisje daar rechts op de eerste foto ben ik (op de tweede foto ook trouwens, maar dat leek me duidelijk). Ik wou ook weer lekker cliché doen en tekende een hartje in het zand, zoals iedereen dat wel doet.

Het strand is zóó mooi hier! Er was een hele mooie zonsondergang helaas moest ik deze bekijken van uit de tuin en niet vanaf het strand want er kwam regen aan. De lucht was mooi roze gekleurd en de zon oranje.

foto 2 - kopie

Ken je dit nog van toen je klein was? Van die stipjes met cijfertjes erbij en dan moet je streepjes zetten? Nou, dit is zo één met 1000(!!) stipjes. Ik heb er best lang over gedaan maar hier is ie dan…. BOB MARLEY!

Zaterdag 5 juli
Ik had gedacht dat ik lekker uit zou kunnen slapen. Dit was helaas niet het geval, want ik werd wakker gemaakt. Heb heerlijk ontbeten met lekkere broodjes en daarna even gedoucht, gewoon lekker rustig aan. Daar hou ik wel van, haha!

image foto 3 - kopie
 De eerste is mijn enige foto in Burgh-Haamstede. De rest is Veere.

foto 1 foto 5
We besloten eerst naar Burgh-Haamstede te gaan. Na wat winkeltjes in- en uitgegaan te zijn, begon het ontzettend te regen. We zijn snel in de auto gestapt en naar Veere gegaan.
Eenmaal daar was het weer hééérlijk, de zon scheen de lucht was blauw. Perfect! Ook daar hebben we heel wat winkeltjes gezien en leuke dingetjes gekocht. De stad Veere zelf is trouwens ook erg mooi! Het heeft iets ouds maar is toch nog heel netjes gebleven allemaal.
Er was een snoepwinkeltje met oudhollands snoep, heel erg leuk! In plaats van een snoepwinkeltje met zure maten en winegums verkochten ze hier zwartwit en toverballen.
Ik kon het natuurlijk weer niet laten en kocht een toverbal. Ik voelde me een klein kind, zóó leuk. Helaas toverde hij niet heel erg, hij werd twee keer geel en één keer groen, maar het idee was tof! Het deed me een beetje denken aan de tijd dat ik met mijn broer onkruid tussen de tegels weg haalde en dat gooide op huizen, haha!
We hebben nog even lekker op een terrasje een kopje thee gedronken en toen zijn we weer gegaan.

_MG_3975

We zijn net weer thuis en ik wou zo graag dit artikel afmaken! Deze artikelen vind ik het leukste om te schrijven. Ik zit in de tuin met een bakje watermeloen. Het waait wel een beetje, maar de zon schijnt volop! Vanavond gaan we denk ik barbecueën en om tien uur speelt Nederland, ik hoop dat we hier op het park een feestje kunnen vieren natuurijk! Ik ga maar eens stoppen want ik heb met Karenina afgesproken om nog even te facetimen. Ik ben ondertussen verplaatst naar een restaurantje/cafétje omdat de wifi in ons huisje vreselijk is.

Liefs,
Nienke.♥

Een reactie op “Vrijdag 4 juli en zaterdag 5 juli.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.