Five favourites. #1

Heyhoooi! Vandaag probeer ik eens wat nieuws. Het leek me leuk om eens in de zoveel tijd een artikel te schrijven met mijn 5 favorieten van de afgelopen tijd, gewoon 5 random dingen.
IMG_2707

Favourite phonecase
Ik ben altijd al gek op iPhone hoesjes geweest, maar deze vind ik echt heel erg gaaf! Ik heb hem zelf gemaakt via een site en normaal wisselde ik nog wel eens af, maar dit hoesje zit echt al heel erg lang om mijn iPhone heen en dat kan ook nog wel even duren.

IMG_2924
Favourite photo
Ondanks dat deze foto ontzettend wazig is is dit echt mijn favoriete foto op het moment, omdat Guus hier zo lief lag te slapen. Toen ik deze foto maakte schrok ie wakker door het geluid van mijn camera, ik kon hem dus niet nog een keer maken omdat ie wazig is, jammer maar ik ben toch blij dat ik op dit moment m’n camera überhaupt vast had.

IMG_3152
Favourite snack
Een gewone mars is al heel erg lekker, als het dan ook nog in ijsvorm is is toch alles goed? Vooral als het erg warm is zijn ze erg lekker en het ijsje op de foto was ook nog de laatste, ik moest er dus extra van genieten en dat is best goed gelukt!

Favourite song
Wat een heerlijk nummer is dit zeg! Ik kan hem echt op repeat zetten en hem een uur lang blijven luisteren. Ook bij het leren is het echt een ontzettend goed lied.

New Image1
Favourite memory
Parijs! Ik denk er nog heel erg vaak aan terug, vooral de Sacré-Cœur heeft heel veel indruk gemaakt. De eerste keer dat we daar helemaal naar boven gingen, al die trappen op, niet wetend hoe hoog je bent omdat je je focust op de trap en alle mensen die er zitten en dan ben je boven en draai je je om, het uitzicht wat je dan ziet is echt geweldig! De hele dag was super trouwens. Ik heb er zelfs een artikel over geschreven, lees die hier.

Dit was het dan, dit waren mijn ‘five favourites’ van de afgelopen tijd. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot snel!
Wat is een favoriet van jou?

Liefss,
Nienke.

 

2 reacties op ‘Five favourites. #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.