Donderdag 12 juni.

IMG_3009
Hee! Vandaag weer een extra artikeltje, gewoon omdat ik vind dat het mijn blog wat persoonlijker maakt en ik vind het heerlijk om te doen. Het liefst zit ik ook de hele dag artikelen te schrijven, dit gaat alleen niet altijd.

Ik ben net klaar met leren voor Frans, waar ik morgen een schriftelijke overhoring van heb. Voor de rest is het op school heel rustig qua toetsen en andere dingen. Volgende week begint wel de toetsweek, maar zoals het er nu uitziet gaat het super!

Nienke-2 (2) Tims camera (2)
Oke, klaar over school. Er komen namelijk hele leuke dingen aan zo aan het eind van het schooljaar. Afgelopen weekend was ik op kamp en misschien hebben jullie het al gezien maar er staat een nieuwe foto op mijn site, klik maar eens op ‘over’. Deze foto en nog wat anderen zijn door een vriend gemaakt op kamp in het bos. Op de tweede foto was ik zelf aan het fotograferen het was daar zo’n mooie plek voor! (dat is trouwens niet mijn camera)

IMG_2989 IMG_3009
Toen ik maandag thuis kwam van kamp stonden er een paar potjes bellenblaas op me te wachten. Een tijdje terug had ik namelijk aan mijn moeder gevraagd of ze die wou kopen. Zonder dat ze wist waarvoor heeft ze dat echt gedaan. Ik leek mij mooi om hier wat foto’s van te maken. Hierboven dus wat resultaten, ben er nog niet helemaal tevreden over maar ik moet gewoon veel oefenen.
New Image
Het boek waar ik afgelopen maandag over vertelde is trouwens al weer uit. Het was zo interessant dat ik ‘m in twee keer heb uitgelezen. Op elke bladzijde verbaasde ik me weer over de foto die erop stond. Ik heb een aantal van de fotografen uit het boek op gezocht op Google, ik heb zo nog meer foto’s van ze gevonden en ‘WAUW!’wat zijn sommige mooi! Vooral de foto van koningin Elizabeth vond ik ontzettend gaaf!

Morgen viert Lisa haar verjaardag en ga ik met wat andere vriendinnen naar de stad.
Dit weekend is trouwens de EO-Jongerendag! Zijn er meer mensen die hierheen gaan? Let me know! Ik heb er ontzettend veel zin in. Zelf ben ik er nog nooit geweest, maar veel vrienden al wel en het lijkt me superleuk!
Over een paar weken is gala, en dan is het vakantie! YESYES!

Wat vindt jij; vaker zo’n artikeltje door de week? Wat ga jij doen dit weekend en in de vakantie? Vertel het me of stuur een keer een foto!

Liefs,

Nienke.

 

 

 

7 reacties op ‘Donderdag 12 juni.

 1. Hallo Nienke,
  Wat een leuk verhaal weer!
  De foto’s van de zeepbellen zijn erg mooi geworden, leuk idee!
  Verder wens ik je morgen heel veel succes met de toets Frans.
  Ik zit morgen weer te surveilleren bij toetsen op de UT.
  Daar zit ik bij de SMEB (studenten met een beperking)
  Heel fijn dat je met een beperking ook gewoon kunt studeren.
  Hopelijk kun je nog naar de EO jongerendag, zoniet, toch een
  Heel fijn en zonnig weekend!
  Groetjes Liesbeth

 2. Heey Nienke
  Je foto’s en blog zijn echt fantastisch!
  Ga zo door Girl! X
  Ik ga dit weekend ook naar de EO-jongerendag! Het is echt geweldig vooral de eerste keer als je er heen gaat! Wens je vandaag en morgen veel plezier!

  Xxx

 3. Leuk leuk en superrrrr leuk Nienke 👍👍👍👍 en ik ga die boek ook kopen (euh.. Op verzoek van Karenina) dit weekend ga ik verjaardag van Karenina vieren en dankbaar zijn dat zij in mijn leven bent, en vakantie….. Misschien naar mijn zus in Parijs, en verder dagjes uit en genieten van de vakantie 😃 heel erg goed gedaan Nienke TOP !!!!!! 👍 ga zo door 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.