Lees dit als je topfoto’s wilt maken.

New Image
Ik ben de laatste tijd veel bezig met fotografie en ik vind het echt ontzettend leuk om te doen, naar dit boek was ik dus wel erg benieuwd. Ik had gehoord dat het erg makkelijk te lezen is en niet te veel moeilijke cameratermen bevatte, ik besloot het dus te bestellen.

Toen ik het boek open deed wist ik het zeker, dit is het perfecte boek voor mij. Veel afbeeldingen en weinig tekst. Ik begon te lezen en te lezen en al gauw was ik zo’n veertig bladzijden verder. De schrijver weet heel goed hoe hij je moet vermaken, het is grappig geschreven en ontzettend eerlijk. Hij verteld precies wat hij vindt, zo verteld hij dat er veel dingen op een camera gewoon troep is. Hij verteld kort en duidelijk wat je moet doen, soms niet te specifiek, gewoon zodat je zelf ook nog lekker kunt experimenteren. Bij elk onderwerp dat wordt behandeld staat een afbeelding, zo weet je dus precies wat je kunt verwachten.

New Image2

Ik vind het echt een super leuk boek, er zijn nog zoveel dingen die ik kan leren. De afbeeldingen die erin staan zijn ook echt super mooi, ooit wil ik ook zulke foto’s maken. Ik hoop dat ook de foto’s hier op mijn blog zullen verbeteren en steeds professioneler zullen lijken.

IMG_2982

Je kunt het boek van Henry Carroll bestellen via bol.com voor €14,95

Lijkt het jou een leuk boek? Wat voor soort boeken lees jij graag? Of lees je helemaal niet?(doe ik anders ook nooit)

Nienke.

Een reactie op “Lees dit als je topfoto’s wilt maken.

  1. Ik lees het liefste woonbladen, maar soms (vooral op vakantie) lees ik nog wel eens een boek. Ik ben heel benieuwd naar het boek want ik wil ook graag leren hoe ik mooie foto’s moet maken. Mag ik het boek na jou?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.